Uutiset

Tulosta

Uusimmat uutiset

RSS

Tahvanainen kolmanneksi ja Keituri seniorikisan voittoon Irlannissa

22.01.2017

Irish Openin loppukilpailu on keilattu ja suomalaismenestys oli hyvä. Santtu Tahvanainen raivasi tiensä aina semifinaaliin asti, missä tuli tappio. Sijoituksena oli kuitenkin komeasti kolmas. Voiton vei norjalaiskonkari Tore Torgersen. Dublinissa keilattiin myös seniorifinaali, jossa Petri Keituri meni päätyyn asti ottamalla komean voiton.

Elice Piksilä ja Juho Havanko DV8 –osakilpailun valtiaat

22.01.2017

Helsingin GB:n Elice Piksilä otti Forssassa pelatussa kauden neljännessä Junnu Tour osakilpailussa jo neljännen peräkkäisen voiton. Poikien sarjan voiton vei keravalaista Keraa edustava Juho Havanko.

Suomalaisia menossa joukolla finaaliin Irlannissa

21.01.2017

Dublinissa keilattavassa Irish Openissa on tätä kirjoitettaessa jäljellä vielä yksi alkuerä ja desperado. Suomalaiskeilaajia on loppukilpailuun menossa ainakin viisi, ellei kuusi.

Jesse Ahokas ja Elice Piksilä kärjessä Junnu Tourilla

21.01.2017

Kauden neljäs Junnu Tour osakilpailu on käynnissä Forssassa. Poikien sarjan kärjessä on junioreiden EM-joukkueeseen valittu Lahden Bayn Jesse Ahokas. Tyttöjen kärkipaikkaa pitää niin ikään maajoukkuekutsun saanut Helsingin GB:n Elice Piksilä.

Suomalaiset rynnivät kärkipäähän Dublinissa

20.01.2017

Kun Irish Openin karsinta etenee, on kärkipäähän noussut monta suomalaisnimeä ja varmoja finaalituloksiakin meikäläisillä on.

Veteraanipeleissä säilyy jännitys

19.01.2017

Veteraanien kevätkauden ensimmäinen valtakunnansarjakierros pelattiin tänään torstaina. Mestaruussarjassa lohkojen kärkipaikoilla jatkavat edelleen Tampereen Gold Fingers, Lohjan RäMe ja Savonlinnan Purilaat. Jännitystä sarjoissa riittää vielä keväälle.

Irish Open jatkaa Euroopan Touria

19.01.2017

Perinteisessä Stillorgan-hallissa keilataan 29. Irish Open, joka on toinen tämän vuoden yhdestätoista EBT-kilpailusta.

Maajoukkueryhmiä päivitetty

19.01.2017

Maajoukkuevalmentajat ovat päivittäneet ryhmiänsä Ballmaster Openin yhteydessä 14.1 pidetyn palaverin jälkeen.

Junnu tour matkaa Forssaan

19.01.2017

Kauden neljäs Junnu Tour osakilpailu keilataan tulevana viikonloppuna Forssassa. Osakilpailu on nimeltään DV8- osakilpailu. Karsinta pyörähtää käyntiin perjantaina kello 14.00.

Senioreiden MM-karsinta

18.01.2017

Eilen julkistetussa pistetaulukossa oli toisen osakilpailun kohdalla virheitä ja ne on nyt korjattu. Senioreiden MM-karsinnan pistetilanne Ballmaster Openin jälkeen on päivitetty sivuille. Sekä miesten että naisten karsinnan jatkavat GB:n Teemu Raatikainen sekä Reija Lundén.

Veteraanin sarjavuosi käyntiin

18.01.2017

Veteraanikeilaajat aloittavat kevätkauden valtakunnansarjojen pelit huomenna torstaina. Mestaruussarjaa keilataan Porissa ja Lahdessa.

Jesper Svensson Vuoden tulokas

17.01.2017

Ruotsin kirkkaimpiin keilailutähtiin jo useamman vuoden ajan kuulunut Jesper Svensson palkittiin eilen pidetyssä gaalassa Vuoden tulokkaana. Näin siis naapurissamme arvostetaan keilailua, mielenkiintoista nähdä, mille tasolle meidän keilaajamme ja EM-kultajoukkue noteerataan tämän illan kotimaan gaalassa.

Daphne Tanin voitto uutisoitiin näyttävästi

17.01.2017

Singaporelaisen Daphne Tanin voitto Ballmaster Openissa uutisoitiin näyttävästi Singaporessa. Alla linkki Straitstimesin uutissivulle.

Senioreiden SM kilpailut käyntiin

17.01.2017

Senioreiden SM kilpailut polkaistiin käyntiin Hämeenlinnassa viime perjantaina. Kilpailuiden viralliset avajaiset pidettiin ensimmäisen erän yhteydessä. Kilpailuiden avaussanat lausui Hämeenlinnan kaupunginjohtaja Timo Kenakkala.

Sanna iloisissa tunnelmissa

15.01.2017

Sanna Pasanen oli iloisissa tunnelmissa Ballmaster Openin TV-lamppujen sammuttua Talissa. Kolmas sija tässä turnauksessa on huikea saavutus.

Daphne Tan vei pääpotin

15.01.2017

Singaporen maajoukkuenaisten välinen Ballmaster Openin loppuottelu päättyi 26-vuotiaan Daphne Tanin voittoon pistein 232-225. Hän ratkaisi pelin muuraamalla neljä kaato 9-10 ruutuihin.

Sanna joutui taipumaan

15.01.2017

Ja niinhän siinä sitten kävi, että historian kolmas naisvoittaja Ballmaster Openissa ei ole suomalainen, hän tulee Singaporesta. Sanna Pasanen taipui välierässä Jazreel Tanille kahdeksalla pisteellä tuloksin 214-222.

Sanna eteni välierään

15.01.2017

Sanna Pasanen kukisti Carsten Warming Hansenin Ballmaster Openin puolivälierässä jopa puhtain tuloksin ja tasoituksin pistein 225-211. Seuraavana vastaan tulee Singaporen Jazreel Tan.

Hyvänen aika sentään

15.01.2017

Kylläpä meni jännittäväksi round robinin loppuvaihe ja täpärälle Sanna Pasasen paikka Ballmaster Openin TV-peleissä. Tilanteet vaihtelivat pitkin matkaa koko ajan ja ratkaisu Sannan osalta saatiin vasta viimeisen sarjan viimeisissä ruuduissa. Näin aina.

Joonas Jähi vastaanotti Vuoden Keilaajan pystin

15.01.2017

Ballmaster Openin viimeisenä päivänä on perinteisesti jaettu Vuoden Keilaajan palkinto. Tänään sen kävi pokkaamassa Joonas Jähi. Palkinnon ojensi Suomen Keilailuliiton varapuheenjohtaja Raimo Palokoski.