Ranking

Tulosta

RANKING-KIERTUE UUDISTUU

02.06.2015

Muutamat keilaajat ovat ottaneet yhteyttä epäselvän lausemuodon takia, mikä tässä nyt korjattakoon.

Ranking-kiertueen perusrakenne säilyy ennallaan, kolme osakilpailua ja finaali, jotka kaikki keilataan Talissa. Näin saadaan kisat menemään läpi yhdessä päivässä ja yöpyminen ei ole pakollista.
uutta on, että finaaliin pääsee tuplamäärä keilaajia, 32. Lisäksi loppukilpailussa on oltava vähintään viisi naista, viisi seniorimiestä tai –naista ja viisi alle 23-vuotiasta naista tai miestä. Lisäksi näille erikoisryhmille on varattu takuupalkinnot.

Maajoukkuevalmentajat saavat näin käyttöönsä lisää tietoa omien kohderyhmiensä peleistä silloin kun mahdollisimman moni on samaan aikaan samoissa olosuhteissa. Tätä tietoa käytetään ryhmiä ja joukkueita valittaessa.

Uutta on myös se, että kolmen osakilpailun yhteenlaskettujen pisteiden mukaan kahdeksan parasta miestä pääsee SM-kilpailujen finaaliin, mikäli ei ole sinne normaalisti SM-karsinnasta päässyt. Kaikkien näiden kahdeksan on kuitenkin pelattava alkukilpailu. Jos jotkut näistä kahdeksasta selvittävät tiensä loppukilpailuun karsinnan kautta, ei heidän tilalleen oteta uusia keilaajia Rankingista, vaan SM-karsinnasta finaaliin pääsevien määrä kasvaa.

Ranking-kiertueelle ilmoittaudutaan oheisen linkin kautta. Ilmoittautumissivulla löytyy myös ensi kauden Ranking-kiertueen säännöt ja tarkemmat tiedot.
Ranking-kiertueen kilpailumaksu on 360 euroa, joka maksetaan erillisellä laskulla kolmessa erässä.

Ilmoittautumisen voi tehdä myös puhelimella 0207419661 Suomen Keilailuliiton toimistoon tai sähköpostilla osoitteeseen keilailuliitto@keilailu.fi.

Ilmoittautumislinkki

SKL:n rankingsivu

 


« Palaa