Ranking

Tulosta

Jähi nousi ykkössijalle

Joonas Jähillä ei ole valittamista

02.04.2016

Rankingin viimeisen osakilpailun toinen blokki vaihtoi kärkinimen. Joonas Jähi rullasi kuuteen sarjaan 1432 ja otti haltuunsa johtopaikan.

Kova tulostaso jatkuu edelleen, Jähin tulos oli vasta iltapäiväblokin toiseksi paras. Jari Ratia paahtoi 1474, mutta kun pohjat olivat sen verran heikommat, Jasu nousi vasta kolmanneksi. Väliin sopii Pasi Uotila, joka kuuteen teki 1364.
Kärkikolmikon kokonaispisteet ovat Jähi 3346, Uotila 3292 ja Ratia 3280.
Sanna Pasanen oli hyvin mukana kuvassa, kunnes viimeinen sarja alkoi kolmella reiällä ja matkalla tuli vielä kymppikeilan ohituskin, 164. Hän jatkaa kisa neljänneltä tilalta, 3252.
Muut neljä kisaa jatkavaa ovat Krista Pöllänen, Teemu Putkisto, Juhani Tonteri ja Teemu Raatikainen. Raatikaisen yhteistulos on 3171.
Eliisa Hiltunen jäi Teemusta neljä pistettä ja Ari Jehkinen 17. Teemu hoiti homman kymppiruudun paikolla ja ylimääräisellä kaadolla. Eliisalle jäi viimeiseen ruutuun neljän kaadon päälle kymppikeila, eikä paikko-kaato enää auttanut. Jehkinen oli jo tukevasti sisällä, vaan viimeinen sarja oli huono. Kasi- ja ysiruutujen tupla olisi riittänyt, ellei viimeisen ruudun avaus olisi jäänyt vajaaksi ja jättänyt 1-10 ryhmää, josta sitten tuli tyhjä.
Vaan aina löytyy jossiteltavaa…

Joonas Jähi oli tyytyväisellä mielellä:
- Ei ole ollut ongelmia, nyt pidetään vaan pää mukana. Pelit ei ole vielä ohi, hän totesi fiksusti.

Kahdeksan kärkikeilaajaa jatkaa seitsemän sarjan round robiniin, jonka jälkeen saamme voittajan ja muut sijat, joiden avulla lasketaan sitten kiertuefinalistit ja miesten SM-kisojen loppukilpailuun pääsevät kahdeksan keilaajaa.

 

Pekka Korpi

 

 

Talin tilanne

Talin tulossivulle

 

 

 

 

 


« Palaa