European Bowling Tour

Tulosta

Veteraanierästä ei finaalituloksia

08.01.2017

Sunnuntain toinen erä oli veteraaneille suunnattu ja ilahduttavan runsaasti nimenomaan tämän ikäluokan keilaajia oli mukana, kaikkiaan 56! Erän paras oli seniori-ikäinen Petri Keituri tuloksella 1296, veteraanien ykköspalkinnon pokkasi lajilegendamme Paavo Grönmark, 1254.

Tuloshurvittelua ei siis sunnuntain iltapäivässä nähty. Erän kohokohta oli TKK:n Petri Keiturin 10 kaadon jono alusta viidennessä sarjassa. Rataparilla 1-2 kaatorivin pudottaneelle Petrille jäi sitten 11. heitolla 7-10 reikä.

Palkintopallon mennessään vienyt Paavo Grönmark koki matkan varrella sekä onnistumisia että harmitusta. Jälkimmäistä tuli eniten kolmannessa sarjassa, johon kaikenlaisten ongelmien myötä vain 156. Parhaat sarjansa, 238 ja 245, Pave teki pelin loppuun.

94-vuotias Aarne Pajunen selvitti urakan 128,3 keskiarvolla. Oma kansalaisvelvollisuutenikin tuli nyt hoidettua, kun siihen pitkästä aikaa oli tilaisuus. Oma tavoite, nelinumeroinen luku ilman tasoituksia tuli. Kolleegani Olli Pakosen asettamasta 1050 tavoitteesta jäin vain kuudella pisteellä. Mutta, mukavaa oli olla mukana, suosittelen kaikille ikään tai tasoon katsomatta.

Nyt huilataan Ballmasterista pari päivää ja palataan taas keskiviikkona asiaan. Tulossa on hieno viikko ja paljon on varmasti hienoa katsottavaa tarjolla keskiviikosta alkaen, kun sekä omat keilailuhuippumme ja ulkomaalaiset tähdet tulevat radoille. Taliin kannattaa ehdottomasti tulla fiilistelemään kisatunnelmaa.

Seija Lankinen

Talin sivuille
Turnauksen sivuille


« Palaa