European Bowling Tour

Tulosta

Puolustava mestari pudotti 300-sarjan

Paker Bohnin 10. heitto ja kaato tulee...

11.01.2017

Talissa nähtiin keskiviikon ensimmäisessä erässä Ballmaster Openin toinen täydellinen sarja. Sen esitti voittoa viime vuodelta puolustava keilailulegenda, Parker Bohn III.

Parker Bohn III on nyt jo kolmatta kertaa radoilla, eikä mitään isolla mainittavaa ole ennen täysosumaa syntynyt. Sunnuntaina hän keilasi kaksi erää, tuloksin 1193 ja 1241. Tänäänkin peli alkoi vaikeuksien sävyttämänä ja tulosta tuli ensimmäiseen sarjaan vain 164. Toiseen hän sitten naputteli, mukavasti onnettaren suosiollisella avustuksella täydellisen sarjatuloksen.

Kuten kuvista näkee kymmenes ja yhdestoista heitto eivät mitään täysosumia olleet, mutta kaato molemmilla tuli. Kymmenennen kaadon jälkeen Parkeria jo nauratti kovasti. Viimeinen heitto, josta video liiton facebook sivulla, oli sitten jo hyvä.

Meneillään olevassa erässä keilaa Singaporen naisten maajoukkueryhmä sekä Parkerin lisäksi ensimmäiset jenkkivieraan Kamron Doyle ja Anthony Simonsen. Kaiken kaikkiaan meno tästä kansaivälistyy eli nähtävää ja koettavaa Talissa on jo paljon, vaikka toinen kisaviikko on vasta alussa.

Seija Lankinen

Talin sivuille
Turnauksen sivuille
Online scoring


« Palaa