Arvokilpailut

Tulosta

Suomalaistunnelmia

Niko Oksanen

16.04.2017

Suomi saavutti junioreiden EM-kilpailuista hienosti kahdeksan mitalia. 

Hienot kotikisat ovat nyt päättyneet. Suomen joukkueelle kisat olivat onnistuneet, sillä joukkue ylsi upeasti kahdeksaan mitaliin. Kultaa toi all events voiton ylivoimaisesti ottanut Niko Oksanen. Hopeaa Suomi sai viisi kappaletta, tyttöjen joukkuekilpailusta, poikien joukkuekilpailusta, Elice Piksilä tyttöjen ja Jesse Ahokas poikien all eventsistä ja Niko Oksanen singlestä. Pronssimitaleja tuli kaksi ja ne tulivat parikilpailusta Nikolle ja Jesselle sekä all eventsistä Pyry Puhariselle.

Joukkueen pelaajat olivat tyytyväisiä kotikisoihin, mitkä jäävät varmasti jokaiselle pelaajalle muistoihin loppuelämäksi.

Pelaajat olivat kiitollisia, kun saivat todella hyvää kannustusta, mikä siivitti heidät hienoihin suorituksiin. Niko Oksaselle kilpailut olivat viimeiset junioreissa. -Omat fiilikseni ovat nyt kaksijakoiset, kun en voittanut pudotuspelejä kun taas all eventsin voitto lämmittää suuresti, Niko toteaa.

Kotihallissaan keilannut Elice Piksilälle kisat olivat myös menestys. -All events mitali on itseltäni hieno suoritus ja, kun se tulee vielä kotihallissa kovan kannustuksen siivittämänä, niin se tuntuu hyvälle.

Jesse Ahokkaalle kilpailut olivat toiset ja hän keilasi jo toisen henkilökohtaisen mitalin, sillä viime vuonna hän saavutti mastershopeaa. -Hyvä fiilis jäi kisoista. Suurimmat jutut olivat all events hopea ja joukkuekisasta tullut hopea. Parikisa jäi vähän harmittamaan, kun voitettiin karsinta niin kirkkaasti.

Ensikertalaisena maajoukkueessa keilanneelle Lassi Aallolle jäi myös hyvät fiilikset. -Kotikisat debyyttinä ja mitali, niin ihan jees meni, Lassi tuumasi.

Talin oma pikkupoika Pyry Puharinen pokkasi heti debytanttina henkilökohtaisen mitalin.
-Tunnelma oli katossa ja hieno pelata kotihallissa arvokisat, sillä ei näitä mahdollisuuksia kovin usein, jos koskaan tule. Lisäksi henkilökohtainen mitali, niin hyvin meni.

Vilma Saloa joukkuemitali lämmitti myös suuresti. -Kokonaisuudessa kisat menivät hyvin, mutta aina jotain voi tehdä paremminkin, hän kertoi.

Kiitos kaikille Suomen joukkuetta kannustaneille minunkin puolesta.

See you later…

Olli Pakonen


« Palaa