SM-kilpailut

Tulosta

Keilailun pääsiäismunat Joensuussa

Keravan Unto Leskinen on tähän mennessä kokenein keilaaja Joensuussa. 40. kerta tuli täyteen ja mies sai muistoksi kuksan. Kuva: Jorma Laatikainen

18.04.2017

Miesten SM-kisojen kolmas viikko ei hätkähdyttänyt tuloksilla A-tasolla.

Kymmenen parhaan joukoon nousi entinen maajoukkuevalmentaja ja TKK:n keilaaja Jussi Turtiainen, joka kävi haistelemassa kelejä myöhemmin tulevalla joukkueelle. Jussin tulos 1685 saattaa jo riittää finaaliin.Tällä hetkellä varauskirjoissa on vielä alle tuhat nimeä ja isojen liittojen ja seurojen edustajat eivät ole vielä käyneet kisaamassa. Näyttää siltä, että huippukeilaajat odottelevat kevättä.

B-tasolla sen sijaan vaihtui kärki. Pääsiäisenä Lappeenrannan X-Company seuraa edustava Jarmo Koski teki ensimmäisen ja toistaiseksi ainoan parituloksen 1603. Kaakon kulman panosta lisäsi Simpeleen Jousen Hannu Anttonen. Hänen tuloksensa 1559 riittää toiseen tilaan. Kolmanneksi nousi Kuopion Rojjaaksen Hannu Meriläinen1546.

SM-kisoille uskollisia kävijöitä on nähty mukavasti Joensuussa. Kupilkan valmistama kuksa lusikoineen on jaettu jo lähes kymmenelle keilaajalle. Pääsiäisviikolla Keravan Veteraanikeilaajien Sulo Leskinen (91 v) pelasi jo 40. kerran peräkkäin SM-kisoissa. Häntä selvästi nuorempi pikkuveli Unto (89 v) Kuopion Tiimistä teki myös kelpo tuloksen 1474, jolla on sijalla 21.

Jorma Summanen

Tulokset
Erien tulokset


« Palaa