Muut uutiset

Tulosta

Markkinointiyhteistyö jatkuu Veikkauksen kanssa

19.04.2017

Suomen Keilailuliitto ja Veikkaus Oy ovat sopineet markkinointiyhteistyöstä, jonka pohjana on ollut viime kesänä ja syksynä pyörineet kampanjat. Ajatuksena on edelleen ollut löytää tapa tehdä yhteistyötä siten, että siitä hyötyvät molemmat osapuolet.

Viime kampanjoiden aikana Veikkauksen kanta-asiakkaille tarjottiin viiden euron alennus keilaradan hinnasta Veikkaus-korttia näyttämällä. Nyt Veikkauksen ja MaRa:n keilahallityöryhmän kanssa käymämme keskustelujen pohjalta olemme päätyneet siihen, että tulevan kampanjan aikana asiakkaille tarjottaisiin ilmainen kenkävuokra. Tämä olisi monien isojen ryhmien osalta jopa merkittävämpi alennus kuin edellinen.
Kaikki keilahallit ovat tervetulleita mukaan kampanjaan, joka sijoittuisi aikavälille
20.4 – 31.8.2017.
Veikkauksella on jo noin 2 miljoonaa Etuasiakasta. Vastineeksi tästä yhteistyöstä Veikkaus markkinoi etua Etuasiakkaalleen, nettisivuillaan (veikkaus.fi/etuasiakas), crm-viestinnässään ja somessa. Asiakasviestit suunnataan kampanjaan osallistuvien keilahallien kohdalla alueellisesti. Näin esimerkiksi Joensuun keilahallia ei mainosteta Vaasassa jne. Lisäksi Veikkaus toimittaa julisteet ja ikkunatarrat sekä nettibannerit kaikille kampanjaan mukaan lähteville keilahalleille.

Pyydämme niitä keilahalleja, jotka haluavat osallistua tähän markkinointikampanjaan, ilmoittautumaan mukaan osoitteessa https://www.lyyti.in/Veikkaus2017 21.4. mennessä (Ilmoittautumisaikaa on jatkettu).
Mahdollisiin kysymyksiin vastaa toiminnanjohtaja Sami Järvilä joko sähköpostilla sami.jarvila(at)keilailu.fi tai puhelimella 0207419664.


« Palaa