Muut uutiset

Tulosta

Bowling Mover-liikuntaleiri Vierumäen leiritulilla

Bowling Mover-leirillä liikutaan päivisin oman lajin parissa ja iltaisin on luvassa koko leirin yhteistä ohjelmaa.

10.05.2017

Suomen Keilailuliiton Bowling Mover -leiri pidetään tänä kesänä Vierumäen Leiritulilla 5.-8.6.2017. Leirille ovat tervetulleita 8-14-vuotiaat keilailusta innostuneet, myös ei rekisteröityneet. Ilmoittautumista on jatkettu 21.5. asti!

Leiri tarjoaa vuosittain liikunnan iloa ja elämyksiä 8-14 –vuotiaille tytöille ja pojille. Tule kokemaan suuren leirin huuma, laaja lajikirjo, ammattitaitoinen ohjaus, hauskat kaverit ja loistavat puitteet!
Oletko ihaillut Osku Palermaan kahden käden tyyliä tai Sanna Pasasen kaatoja? Tiedätkö mikä on kaato, paikko tai lajin nerokas pistelasku-järjestelmä? Tule tutustumaan keilailun maailmaan. Leirillä opit keilailun tekniikan perusteet tai syvennät osaamistasi esimerkiksi heilurin, rytmin, irrotuksen tai paikkaamisen osalta. Rataharjoituksia on kaksi kertaa päivässä, yhteensä leirin aikana 6 x 1,5 h. Luvassa on lisäksi oheisharjoitteita, leirikisailua ja muuta mukavaa puuhaa yhdessä. Ota mukaan oma keilapallo, -kengät ja muut henkilökohtaiset keilailutarvikkeet. Pallon ja kengät saat tarvittaessa myös lainaan keilahallilta.

Päivisin liikutaan oman lajin parissa ja iltaisin on luvassa koko leirin yhteistä ohjelmaa. Ohjatun toiminnan lisäksi leiriläiset voivat hengailla leirikeskuksessa, hyppiä volttimatolla, pelailla kavereiden kanssa, rentoutua sarjiksia lukemalla ja herkutella kioskin tuotteilla.
Tänä vuonna leirillä juhlitaan Suomen 100-vuotissynttäreitä ja Unelmat Liikkeelle -liikkumisen unelmavuotta.
Lasten liikettä vauhdittavat urheilijavieraat sekä leirimaskotit Ilveri ja Vilperi. Maukkaat ja ravitsevat aamiaiset, lounaat, päivälliset ja iltapalat rytmittävät leiripäiviä ja antavat voimia.

Leiriläiset majoittuvat telttakylässä. Jokaisella leiriläisellä tulee olla oma teltta tai ennen leiriä sovittu paikka kaverin teltassa. Telttakylästä löytyy leirin infopiste, kioski, wc:t ja ensiaputeltta.
Leirin hinta on 190€/leiriläinen.

Nettisivuilla nähtävissä viime vuoden tunnelmia. Käy peukuttamassa myös leirin facebook-sivuja!

Ilmoittaudu tästä
Vierumäen leiritulet -tarkempaa tietoa leiristä

Lisätietoja:
Leirin johtaja Krista Pöllänen
puh. 050 543 5934
krista.pollanen(at)phlu.fi


« Palaa