SM-kilpailut

Tulosta

Vilkkain kisaviikko

Seinäjoen Riku-Petteri Kivelä varmisti finaalipaikan tuloksella 1779, jolla sijoittuu tällä hetkellä viidenneksi. (Kuva: Anu Tolvanen)

08.05.2017

Vapun jälkeinen viikko oli vilkkain kisaviikko Joensuussa, kun 217 keilaajaa kävi suorittamassa karsintaosuutensa. Suurempi osallistujien määrä ei kuitenkaan tuonut edellisen viikon kaltaista tuuletusta kärkipäähän.

Viikon onnistujiin kuului Seinäjoen WRB-seuraa edustava Riku-Petteri Kivelä, joka sunnuntain aamupäivän erässä teki tuloksen 1779, jolla yltää karsinnassa viidenneksi. Parikisassa yhdessä Lari Marjamäen (1566) kanssa Riku-Petterin sijoitus on kuudes.

Kilpailuaikaa on jäljellä vielä kaksi viikkoa ja finaaliraja alkaa olla jo parissa. Tällä hetkellä sijalla 40 on Loviisan Patrik Lönnroth tuloksella 1598.

Rankingkilpailun perusteella finaalipaikan lunastaneista ovat kilpailupaikan osallistumisellaan jo varmistaneet Petteri Salonen, Jari Ratia, Perttu Jussila, Jarmo Sinilaakso. Toistaiseksi osallistuminen puuttuu vielä Pasi Uotilalta, Niko Oksaselta, Juhani Tonterilta ja Kert Truusilta.
B-tasolla kilpailu jatkuu tasaisena. Parituloksia ei ole tehty pitkään aikaan ja finaaliraja on vielä tasolla 1479. Tuota viimeistä loppukilpailuun vievää paikkaa pitää hallussaan Raision Alfa-seuran Lasse Kettunen. Yrittäjiä tämän rajan yläpuolelle vielä tulee ja raja noussee 1500 kieppeille.

Viimeisen kahden viikon ajalle on vapaana vielä noin 200 pelipaikkaa, joten vielä on mahdol-lisuus osallistua.

Kilpailun järjestäjän kannalta on ikävää, että kilpailun ilmoittautumisjärjestelmä ei toimi aina toivotulla tavalla. Nyt on jo useassa tapauksessa käynyt niin, että keilaajan ilmoittautuessa ei järjestelmään ole tallentunut tietoa osallistumiskerroista. Jos näitä rajapaaluja on keilaajalle tulossa, toivotaan, että rohkeasti tulette kertomaan siitä ennen erän alkua toimitsijoille.

Jorma Summanen

A-tason karsinta
B-tason karsinta
Joukkuetulokset
Parikilpailun tulokset
Erätuloksiin 


« Palaa