Muut uutiset

Tulosta

Liittovaltuusto kokoontui Helsingissä

Liittovaltuuston kevätkokous hyväksyi yksimielisesti kauden 2017-18 toimintasuunnitelman, tilikertomuksen ja tilinpäätöksen edelliseltä kaudelta.

13.05.2017

Suomen Keilailuliiton valtuusto kokoontui sääntömääräiseen kevätkokoukseen Sokos Hotel Vaakunassa Helsingissä.

Valtuuston puheenjohtaja Aki Aarikalla oli isänmaallisia velvoitteita ja kokouksen puheenjohtajana toimi valtuuston varapuheenjohtaja Jouni Helminen. Kokous sujui ripeästi ja mallikkaasti. Syksyllä liittokokouksessa päivitettyjen toimintasääntöjen myötä liittovaltuuston kevätkokouksen esityslista oli varsin suppea. Tärkeinä käsiteltävinä asioina olivat liittohallituksen esittämä tulevan kauden 2017-18 toimintasuunnitelma, tilikertomus ja tilinpäätös edelliseltä kaudelta. Molemmat hyväksyttiin yksimielisesti ja hallitukselle sekä muille tilivelvollisille myönnettiin vastuuvapaus ilman suurempia keskusteluja toiminnanjohtajan esittelyjen jälkeen.

Hallituksen puheenjohtaja Perttu Jussila kävi kokouksen aluksi läpi liiton ajankohtaisia asioita. Hän kertoi taustoista muun muassa ensilisenssin käyttöönottoon, ratatarkastuksiin ja muihin sääntömuutoksiin liityen. Uudistuksia on tulossa. Liitolle hankitun livelähetyskaluston myötä ensi kaudelle suunnitellaan parasta aikaa lähetysohjelmaa näytettävistä kilpailuista. Liitolle tehdään mainosvideo ja uusi logo. Suomalaisen keilailun strategian rinnalle tehdään lisäksi käytännöllinen strategia.
Hallitus jatkaa työskentelyään ensi viikon torstaina pidettävässä neljännessä kokouksessaan.

Sami Järvilä


« Palaa