Muut uutiset

Tulosta

Hallitus oli koolla Helsingissä

Harri Järviselle hallituksen myöntämä SKL:n kunniajäsenyys on ensimmäinen Suomen Keilailuliiton piirissä.

19.05.2017

SKL: hallitus istui neljänteen kokoukseensa torstaina. Kauden ainakin fyysisesti viimeisessä kokoontumisessa oli jälleen runsaasti käsiteltäviä asioita.

Kokouksen alkuun oli kutsuttu liiketaloutta opiskeleva Henri Leppänen, joka opinnoissaan keskittyy markkinointiin, mainontaan ja viestintään. Henri kertoi tehdyistä projekteista portfolionsa kera ja hallitus päätti käyttää hänen osaamistaan liittomme hyväksi kesän aikana. Tehtävät tarkentuvat vielä, mutta ainakin liiton ulkoasua brändätään uuden logon ja markkinointi- ym. materiaalien osalta.
Jäsenmäärä on tällä hetkellä 10610, mikä on 341 jäsentä vähemmän kuin viime kauden lopussa (30.6.2016). Kunnon kirillä saadaan jäsenmäärä vielä lähemmäksi viimekautista. Ensilisenssipelaajia on jo mukavat 140.
Hallituksen viime kokouksen jälkeen Jaana Puhakka, Riikka Ratia ja toiminnanjohtaja olivat työstäneet strategiaa hyvälle alulle. Sen viimeistelyä jatkettiin kokouksessa porukalla.
Maajoukkueasioissa toiminnanjohtaja esitteli suunnitelmia valmennusjärjestelmästä vuodesta 2018 eteenpäin. Suunnitelmassa budjetti pysyisi nykyisessä. Hallitus hyväksyi keskustelujen jälkeen esityksen. Maajoukkueille haetaan päävalmentajaa, jonka toimenkuva on täysipäiväinen ja sopimus mallia 1+2. Maajoukkueryhmille haetaan lisäksi valmentajia, jotka tekevät käytännön valmennustoimintaa maajoukkueryhmillensä päävalmentajan antaman suunnitelman ja ohjeistuksen mukaisesti. Nykyisten valmentajien sopimukset päättyvät tämän vuoden loppuun. Päävalmentajan ja maajoukkuevalmentajien haku aloitetaan 1.6.
Kansainvälisissä asioissa World Bowling oli päättänyt siirtää ensi joulukuun naisten- ja miesten MM-kilpailut pois Kuwaitista. Tarkempaa syytä tähän ei kerrottu. Uusi kisapaikka on South Point Hotel Casino, Las Vegasissa Yhdysvalloissa ja kisat aikaistuivat jonkin verran, nyt MM-kisat keilataan 24.11.-4.12.2017. Siirto tulee aiheuttamaan 7 000-10 000 euron lisäkustannuksen liitolle kalliimpien lentojen ym. seurauksena.
Syksyn ensimmäisen Keilaaja-lehden sisältöä suunniteltiin enemmän harrastajille ja aloitteleville suunnattavaksi. Seija Lankinen oli kutsuttu kokoukseen mukaan ideoimaan sisältöä. Lehdestä tehdään isompi painosmäärä muun muassa keilahalleille jaettavaksi.

Edelliselle SKL:n puheenjohtajalle, Harri Järviselle, päätettiin myöntää SKL:n kunniajäsenyys Helsingin Bowlingliiton esityksestä. Järvinen muistetaan kymmenvuotiselta puheenjohtajakaudeltaan ratkaisukeskeisenä neuvottelijana, joka kokosi kotimaan toiminnot ja tukevoitti liiton taloudellista asemaa. Harri Järviselle hallituksen myöntämä kunniajäsenyys on ensimmäinen Suomen Keilailuliiton piirissä.

Sami Järvilä


« Palaa