Muut uutiset

Tulosta

SUOMEN KEILAILULIITTO HAKEE PÄÄVALMENTAJAA JA MAAJOUKKUEVALMENTAJIA

02.06.2017

Suomen Keilailuliiton maajoukkuevalmentajien sopimukset päättyvät 31.12.2017. Suomen Keilailuliitto hakee valmentajia hoitamaan näitä tehtäviä.

Suomen Keilailuliitolla on aikuisten (miehet ja naiset), nuorten (miehet ja naiset) ja junioreiden (pojat ja tytöt) maajoukkueryhmät. Haemme päävalmentajaa ja maajoukkuevalmentajia hoitamaan edellä mainittujen maajoukkueryhmien valmennusta.

Päävalmentajan toimenkuvana on normaalin maajoukkuevalmennuksen lisäksi hoitaa ryhmien käytännön asioita, toimenkuva on täysipäiväinen. Päävalmentaja suunnittelee ja tekee runkokalenterit sekä budjetit maajoukkueryhmille yhdessä toiminnanjohtajan kanssa. Päävalmentaja toimii myös kontaktina pelaajien ja muiden valmentajien välillä, sekä linkkinä SKL:n suuntaan. Hän hoitaa tehoryhmien leiritykset, maajoukkueiden testileirien testaukset keilailun osalta sekä niiden päivitykset ja ylläpitämisen, valitsee yhdessä ryhmien valmentajien kanssa arvokisajoukkueet ja esittelee ne hallitukselle, käy Junnu Toureilla ja on kontaktina tulevaisuuden ryhmän valmentajiin. Maajoukkueryhmien kriteerien luominen kuuluu toimenkuvaan. Päävalmentaja kiertää aktiivisesti kentällä ja raportoi tekemisistään kuukausittain toiminnanjohtajalle.

Maajoukkuevalmentajat toimenkuvana on käytännön valmennustoiminnan tekeminen maajoukkueryhmillensä päävalmentajan antaman suunnitelman ja ohjeistuksen mukaisesti. Maajoukkuevalmentajat valitsevat yhdessä päävalmentajan kanssa arvokisajoukkueet. He hoitavat ryhmiensä valmennusta, arvokilpailun valmistavan leirityksen ja ovat tarvittaessa apuna maajoukkueleireillä. Valmentajan tehtävä hoidetaan oman toimen ohessa.

Hakijoille katsotaan eduksi, että he ovat suorittaneet vähintään SKL:n kilpavalmentajan tutkinnon, lisäksi eduksi lasketaan maajoukkuetason kokemus keilaajana ja kansainvälinen kokemus keilaajana.
Päävalmentajan sopimus on mallia 1+2 -vuotinen. Valmentajien sopimus on mallia 1+1 -vuotinen. Toimintakausi alkaa 1.1.2018. Molemmilla osapuolilla on ensimmäisen toimintakauden jälkeen oikeus halutessaan purkaa sopimus tai jos molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä ensimmäiseen toimintakauteen, jatkaa sitä.
Suomen Keilailuliitto varaa oikeuden hylätä hakemuksen tai hakemukset riippumatta niiden määrästä.
Asiasta kiinnostuneita kehotetaan ottamaan yhteyttä toiminnanjohtaja Sami Järvilään sähköpostilla sami.jarvila(at)keilailu.fi tai puhelimella 020 7419 664.

Hakemukset ja yhteydenotto on tehtävä 15.8.2017 mennessä. Vapaamuotoisessa hakemuksessa voit esittää halukkuutesi ja kiinnostuksesi tietyn ryhmän tai ryhmien valmentajaksi.


« Palaa