Arvokilpailut

Tulosta

Kannujuhlat mastersista

Kisojen mitalikuningatar on Tuula Tamminen, saaliinaan kolme kultaa ja yksi hopea.

01.07.2017

Seniorien EM-kilpailut päättyivät Irlannin Dublinissa suomalaisten ”kannujuhliin”. Asko Aravirta voitti miesten B-ryhmän mestaruuden. Terttu Kohtanen vei naisten B-sarjan ja Seija Nurmi C-sarjan kultamitalit Suomeen.

Kolmen mastersin kultamitalin lisäksi Tuula Tamminen keilasi hopealle naisten A-sarjassa, Hillevi Huhta pronssille B-sarjassa ja C-sarjan kaksoisvoiton Suomelle varmisti Paula Eriksson keilaamalla hopealle Seija Nurmen jälkeen.
Miesten puolella Markku Pennanen keilasi C-sarjassa EM-hopeaa.

Kisareportterimme Raimo Palokoski raportoi lauantai-illan ja kisojen päätteeksi seuraavaa;
- Kisavìikko Dublinissa on lopuillaan. Sateinen sää on muuttunut suomalaisten kohdalla mitalisateeksi. Kisojen mitalikuningatar on Tuula Tamminen, saaliinaan kolme kultaa ja yksi hopea. Irlantilaiset on mukavaa porukkaa. Soitto soi ja laulurastas pubeissa. Jäljellä on enää mitalienjako ja banketti. Kisat siirtyvät muistojen joukkoon. Muisteltavaa jäi jälleen paljon. Kisojen ainoan 300-sarjan teki Ari Kotiranta. Omalta kohdalta kisat menivät ilman pettymyksiä. Sen sijaan itse aiheutin pettymyksen katukaupustelijalle, joka kauppasi sinisiä potenssipillereitä. En tietenkään ostanut, koska olen kuullut, että liika pillereiden popsiminen aiheuttaa riippuvuutta.

Näihin tunnelmiin.

EM-kilpailujen tuloksiin

Sami Järvilä


« Palaa