European Bowling Tour

Tulosta

Palermaa hyvässä vedossa

14.07.2017

Osku Palermaa jatkaa hyviä esityksiään European Bowling Tourilla. Nyt hän veteli San Marino Openin karsinnan kärkeen. Viikko sitten Madridissa mies karsintavoiton otti.

San Marino Openin karsinnassa keilataan totutusti kuusi sarjaa. Varhaisista eristä pääsee kymmenen keilaajaa loppukilpailuun. Karsinnan kokonaistilanteesta sinne menee 35 parasta ja joukon täydentää kolme pelaajaa desperadosta. Karsinnan kahdeksan parasta pääsee suoraan finaalin kolmannelle kierrokselle, sijoilta 9-16 mennään toiselle kierrokselle ja muut aloittavat alusta.
Suomalaisia järjestäjien listoilla näkyy kaksi, Lassi Aalto ja Osku Palermaa. Aalto aloittaa pelinsä perjantain iltapäivällä, Palermaa ehti pelaamaan jo torstain puolella. Ja hyvin Ode kisat aloitti. Toiseen sarjaansa hän veteli kaksitoista kertaa kaikki pulikat nurin – 300. Ja kun muutkin sarjat kulkivat mukavasti, meni Palermaa karsinnan ykköseksi tuloksellaan. 1491. Toki pelejä on jäljellä vielä pari päivää, mutta loppukilpailupaikka on varma ja todennäköisesti myös aloitus kolmannelta kierrokselta. Karsintavoitosta palkitaan tuhannella eurolla, tuo miestä kiinnostanee, joten uusintapelejä asian varmistamiseksi on ehkä tiedossa.

Karsinta päättyy lauantaina ja loppukilpailu keilataan sunnuntaina.

Pekka Korpi

Järjestäjän sivuille

 

 

 


« Palaa