Arvokilpailut

Tulosta

Pronssit Hongkongille

24.07.2017

World Gamesin toiseksi viimeinen ottelu, miesten parikilpailun pronssipeli, oli hieno keilailunäytelmä. Palkinnon siitä pokkasi Hongkongin kaksikko Siu Hong Wu ja Michael Mak.

Pronssimatsin alkutahdit löi Michael Mak (kuvassa oikealla), joka haki avaussarjassa täysosumaa. 11 kaatoa hän teki, mutta sillä viimeisellä heitolla jäi sitten kuvio 3-6-9-10. Wu säesti Makin 296 sarjaa 237 tuloksella ja pistein 533-445 kaksikko otti tiukan otteen pronssista. Meksikon Ricardo Lecuona ja etenkin Arturo Quintero olivat kuitenkin päättäneet taistella. Quintero pisti palloa pesään ja teki jonoa ykkösruudusta alkaen. Lecuona ei sellaiseen lentoon päässyt ja pikkuhiljaa meksikolaisten unelma toisesta paripronssista alkoi hiipua. Meksikohan otti eilen pronssia naisten parikilpailusta.
Siu Hong Wu ja Michael Mak terävöityivät toisen sarjan loppua kohden, eivätkä hellittäneet otettaan mitalista. Wu teki sarjaksi 223, Mak 247, niillä he kokosivat sarjan 470 ja puhkaisivat tonnin rajan kokonaistuloksessa kolmella pisteellä. Quinteron kaatojono loppui kymppiruudun ensimmäisellä heitolla, jolla jäi kymppikeila. Meksikon toinen sarja oli 470 ja kokonaistulos 948.
Loppuottelussa kohtaavat Venezuela ja Kanada.

Seija Lankinen

Kisasivulle
Tulokset
Livescoring


« Palaa