Muut uutiset

Tulosta

ICoach -keilailukonferenssi kahden viikon kuluttua Kuortaneella

04.09.2017

Viikon kuluttua Kuortaneen Urheiluopistolle alkaa kertyä keilailualan ihmisiä ympäri maailmaa, kun kansainväliset koulutukset pyörähtävät käyntiin ETBF:n Pallon poraus- sekä Level 2 -valmentajakoulutuksella. Syksyn kohokohta on viikonloppuna 15.-17.9., jolloin ICoach -konferenssiin kokoontuu jälleen noin 70 laji-ihmistä ympäri maailman. Viikonlopulle ja koulutuksiin on vielä muutamia paikkoja vapaana kiinnostuneille! Koulutuksien järjestäjänä toimii ETBF:n valmennus- ja koulutuskomitea, ja Suomen Keilailuliitto on yksi vahvoista yhteistyökumppaneista.

ICoach -keilailuvalmennuksen kansainvälisessä konferenssissa (15.-17.9.) jokaisella päivällä on oma teemansa ja siihen liittyvät esiintyjät. Sisältö sopii niin valmentajille kuin aiheesta kiinnostuneille keilaajillekin.
Perjantai: Teknologia ja tiede, lajin uudet tuulet
Lauantai: Urheilupsykologia ja valmentajana tai urheilijana kehittyminen
Sunnuntai: Käytännön harjoitteet ja työkalut

Koko konferenssiohjelma ja puhujien esittelyt sekä aiheet löytyvät nettisivulta www.bowlingconference.com. Suomalaisille valmentajille on luotu erityishintainen paketti. Suomalaisten hinta on 400€/hlö, joka sisältää majoittumisen 2hh Opiston 1-tasossa torstai-illasta sunnuntai-iltaan, täysihoitoruokailut, koko konferenssiohjelman sekä jaettavat materiaalit (mm. tuotenäytteitä yms.). Yhden hengen huoneessa majoittuen paketin hinta on 460€. Päiväkävijänä osallistuminen joko yhteen tai useampaan päivään ilman majoittumista on myös mahdollista hintaan 100€/päivä (sisältää koko konferenssiohjelman, lounaan ja päivällisen sekä kahvit).

ETBF Ball Drilling and Pro Shop Management Clinic (11.-14.9.) on edistyksellinen koulutus pro shop -yrittäjille, valmentajille ja keilaajille. Koulutuksessa käsitellään pallon reaktiota, keilapalloja, porauksen suunnittelua, otteen mitoittamista ja muita pro shopin toimintoja. Päivien aikana tehdään myös runsaasti käytännön harjoittelua. Kouluttajina toimivat ETBF:n ja IBPSIAn kouluttajat Costas Mitsingas sekä Gediz Ege. Suomalaisten osallistujien hinta koulutukselle on 945€, joka pitää sisällään majoituksen Resort 1-tasossa täysihoidolla (2hh) su päivällisestä torstain lounaaseen, koulutuksen, materiaalit sekä työkalujen ja tilojen käytön. Yhden hengen huonelisä on 17,50€/yö. Osallistujilla on mahdollisuus suorittaa myös IBPSIA:n sertifiointi lisämaksulla.

ETBF Lane Maintenance Clinic (12.-14.9.) on koulutus keilahallien radoista vastaaville henkilöille. Koulutuksessa käsitellään topografiaa, radanhoitokoneita sekä öljyprofiilien tekoa ja muokkaamista. Kouluttajana toimii ETBF:n kouluttaja ja tekninen delegaatti Marios Nicolaides. Suomalaisten hinta koulutukselle on 465€, joka pitää sisällään majoituksen Resort 1-tasossa täysihoidolla (2hh) ma päivällisestä torstain lounaaseen, koulutuksen, materiaalit sekä työkalujen ja tilojen käytön. Yhden hengen huonelisä on 17,50€/yö.

ETBF Technical Certification Clinic (18.-20.9.) on suunniteltu keilahallien sääntöjenmukaisuudesta vastaaville henkilöille. Koulutuksessa käydään läpi kilpailuympäristön hoitaminen, tarkistaminen (ratojen mittaukset), topografian mittaaminen, radanhoidot kilpailuja varten yms. Kouluttajana toimii ETBF:n kouluttaja ja tekninen delegaatti Marios Nicolaides. Suomalaisten hinta koulutukselle on 552€, joka pitää sisällään majoituksen Resort 1-tasossa täysihoidolla (2hh) ma päivällisestä torstain lounaaseen, koulutuksen, materiaalit sekä työkalujen ja tilojen käytön. Yhden hengen huonelisä on 17,50€/yö.

Lisäksi järjestetään Level 2 -valmentajakoulutus (11.-14.9.), Level 2 Instructors Clinic (12.-14.9.) eri maiden valmentajien kouluttajille sekä Level 3 -valmentajakoulutus (18.-23.9.). Nämä on vastaavat (suppeammilla sisällöillä tosin) Suomen Keilailuliiton Kilpavalmentaja- ja Pro valmentaja -kurssia.

Huom! Konferenssiviikonlopulle on jäljellä enää vain muutama huone eli ilmoittaudu pikaisesti mikäli tarvitset majoitusta.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut:

Piritta Maja
Valmennuskeskus / Olympic Training Center
Keilailun Valmennus- ja koulutuskeskus / Bowling Training and Education Center
Puhelin / Phone +358 (0)500 949178
e-mail: piritta.maja@kuortane.com


« Palaa