Arvokilpailut

Tulosta

Parikilpailun kultamitalit USA:lle ja Kanadalle

USA:n keilailulegendat Bob Learn Jr. ja Parker Bohn III. (Kuva:Gisela Goebel)

18.08.2017

Perjantai-ilta päättyi jännittäviin parikilpailun mitalipeleihin.

Miesten loppuottelussa kohtasivat USA:n nimekkäät parit. Parker Bohn III parinaan Bob Learn Jr kohtasivat Ron Mohrin ja Lennie Boreschin. Maailmanmestaruus ratkesi viimeisessä ruudussa. Bob näytti, että entisen PBA-staran taidot ja hermot ovat vieläkin tallella. Pakkotilanteessa hän teki voittoon tarvittavan neljän kaadon jonon ja maailmanmestaruus meni Lern Jr:lle ja Bohn III:lle 439-427.
Naisten loppuottelussa kohtasivat Kanadan France Jouberd parinaan Jill Friis, joita vastaan asettuivat USA:n Hulsenberg ja Johnson. Kanadan pari ei antanut jenkeille mitään mahdollisuutta ja kulta meni ehkä jopa yllätyksellisesti kanukeille pistein 416-360.

Semifinaalipeleissä Parker ja Bob pudottivat Kanadan Richard Lafleurin ja Joe Ciachin helposti pistein 395-334. Toisessa matsissa USA:n Ron Mohr ja Lennie Boresch murjoivat pronssille Australian parin Shaun Cummingsin ja Andrew Frawleyn 402-321.

Naisissa kanadalaiset, tulevat maailmanmestarit, järjestivät jymy-yllätyksen pudottamalla USA:n Carolyn Dorin-Ballardin ja Lynda Barnesin 416-360. Toisessa semissä Leanne Hulsenberg ja Tish Johnson tykittivät selkeän 470-343voiton Meksikon Teresa Picciniä ja Margarita Ramosta vastaan.

Kisasivustolle
Tuloksiin
Live Scoring
Livestreaming

Sami Järvilä


« Palaa