Arvokilpailut

Tulosta

Reija Lundénille all events pronssia!

Toisen MM-pronssinsa kisoista voittanut Reija Lundén.

19.08.2017

Suomen naisten joukkuepeli ei sujunut odotetusti, mutta joukkuepelin aikana ratkaistiin samaan aikaan henkilökohtaiset mitalit. Reija Lundén keilasi lopulta toisen kerran MM-pronssille.

Ensimmäisessä sarjassa peli jatkui samanlaisena kuin eilen ensimmäisessä osiossa. Sarjan alku meni kohtuullisen hyvin, mutta sitten turhat missit alkoivat reikineen sekoittaa pelaamista. Tuloksella 692 ei jääty 109 pisteen kirimisestä kärkinelikkoon, mutta ei saatu kyllä kiinnikään. Reijan 203 sarja teki kutaa all eventissä, kun samaan aikaan takana olevat eivät onnistuneet.
Toisen sarjan alkuun tuli luvattoman paljon missejä. Mitalipelit käytännössä jo karkasivat. Nyt jännitettiin tästä eteenpäin Reijan mitalia ja Tuula Tammisen pääsemistä mastersin 24 parhaan joukkoon ja tietysti joukkueen hyvää sijoittumista. Sarjan loppuun joukkue löysi paremman vaihteen ja tulosta tuli 707. Reija oli edelleen kolmantena all eventissä viimeiseen sarjaan lähdettäessä. Eroa neljäntenä olevaan Japanin Yumiko Yoshidaan oli 60 pistettä Reijan hyväksi. Ruotsin Leena Sulkanen oli 78 pisteen päässä. Kolmannen sarjan joukkue pelasi kokonaisuutena hyvin, eikä tyhmiä tyhjiä tullut, ainakaan kovin montaa. Tulos 713 oli Suomelta joukkueosion paras tulos. Ja mikä ilahduttavinta Reija paukutti riittävän hyvän sarjan voittaen toisen MM-pronssinsa.
Tuula Tamminen ei saanut toivottua isoa sarjaa viimeiseen viemään naista mastersin finaaliin, sijoitus oli lopulta 31.
All eventsin kultaa voitti USA:n Leanne Hulsenberg ja hopeaa USA:n Lynda Barnes.

Kaksi MM-pronssimitalia voittanut Reija Lundén kertoi tuntemuksistaan joukkuepelin jälkeen.
- YES! Täähän oli ihan huikea juttu. Singlen pronssi oli hieno, mutta tämä tuntuu vielä paremmalta. Voittaa kaikkia hyviä keilaajia eri maista. Tyytyväinen oli pelaamiseeni. Viimeinen sarja oli vaikein ja erilainen kuin kaksi edellistä. Vaihdoin linjaa ja vedin mielestäni hyvän heiton ja stereot. Sitten vielä kokeilin heittä kovempaa, mutta tyhjä. Pyysin Japea sanomaan linjan mistä pelata ja heitin tuplan. Heitto kerralla heittelen mastersissa ja tulen radalta pois kun niin sanotaan, todella iloinen ja hieman häkeltyneenoloinen Reija kertoi.

Miesten joukkuefinaalit alkavat myöhässä. Uusi arvioitu aika on n. klo 18.00.

Kisasivustolle
Tuloksiin
Live Scoring
Livestreaming

Sami Järvilä


« Palaa