Muut uutiset

Tulosta

Hallituksen kuulumisia

Jarmo Ahokas valittiin maajoukkueiden päävalmentajaksi. Ahokkaan pesti alkaa 1.1.2018.

06.09.2017

SKL:n hallitus kokoontui tiistaina 5.9 Helsinkiin syksyn ensimmäiseen varsinaiseen istuntoon.

Kokouksen aluksi käytiin läpi lukuja. Viime kauden lopullinen jäsenmäärä oli 10651, mikä oli 300 vähemmän kuin edellisenä kautena 2015-2016. Ensilisenssipelaajiksi oli rekisteröitynyt viime kauden lopussa (30.6 mennessä) 172 keilaaja. Tämän kauden alusta 1.7 alkaen määrä on 44, joten tuosta lähdetään vauhdilla eteenpäin.
Seuraava Keilaajalehti, joka meni eilen painoon, on erikoisnumero. Lehteä painetaan ylimääräinen erä, joita lähetetään keilahalleille jaettavaksi. Lehden sisältö on suunniteltu ajattomaksi ja aloitteleville keilaajille. Sähköistä lehteä markkinoidaan muun muassa sosiaalisessa mediassa.

Kevään ja kesän aikana naistoimikuntaan on haettu vapaaehtoisia. Hallitus nimesi naistoimikuntaan Anne Niemisen Saarijärveltä, Eliisa Hiltusen Turusta ja Tiia Putkiston Ylivieskasta. Hallituksen jäsenet Riikka Ratia ja Jaana Puhakka nimettiin myös toimikuntaan, joka saa ensimmäiseksi tehtäväkseen naisten alueellisen ranking-kilpailujen suunnittelun.
Liiton uutta ilmettä lanseerataan 15.9, jolloin SKL:n verkkosivuille ilmestyvät muun muassa uusi logo, markkinointivideo, uutta väritystä ym. kivaa. Keilailusta tehdään oma life-style viihdeohjelma. Keilailu Klubi- sarja starttaa C-Moren ja MTV Media Oy:n kanavilla tulevana talvena.

Suomen Keilailuliitto haki 1.6-15.8. välisenä aikana maajoukkueelle päävalmentajaa ja valmentajia hoitamaan näitä tehtäviä. Päävalmentajaksi haki kaksi, maajoukkuevalmentajahakemuksia tuli viisi.
Puheenjohtaja ja toiminnanjohtaja haastattelivat päävalmentajahakijat. Haastattelujen pohjalta tehdyn esityksen mukaan hallitus päätti valita päävalmentajaksi Jarmo Ahokkaan. Sopimus alkaa 1.1.2018 ja on malliltaan 1+2-vuotinen.
Koska päävalmentajana toimii tiiviissä yhteistyössä maajoukkuevalmentajien kanssa heitä ohjeistaen ja toiminnasta hallitukselle vastaten, hallitus päätti, että tuleva päävalmentaja kokoaa ympärilleen tiimiinsä mieleisensä maajoukkuevalmentajat. Hän tekee niistä esityksen hallituksen seuraavaan kokoukseen.

Hallitus teki päätöksen myös tulevasta toiminnanjohtajuudesta. Vt. toiminnanjohtaja Sami Järvilän sopimuskausi päättyy 31.12.2017. Hän aloittaa SKL:n toiminnanjohtajana 1.1.2018.

Euroopan Keilailuliiton kongressi järjestetään 22.10 Wienissä ja World Bowlingin 6.12 Las Vegasissa. Liittoamme edustaa molemmissa kongresseissa puheenjohtajamme Perttu Jussila.


« Palaa