Arvokilpailut

Tulosta

Nuorten PM-kilpailut keilataan Talissa tällä viikolla

16.10.2017

Suomi järjestää toiset arvokilpailut tälle vuodelle, kun nuorten PM-kilpailut keilataan Talin keilahallissa 18.-21.10.

Nuorten PM-kilpailuihin osallistuu neljä maata. Suomi, Ruotsi, Norja ja Islanti. Suomen joukkueeseen kuuluvat Ani Juntunen, Teea Mäkelä, Senni Savikurki, Vilma Salo, Tomas Käyhkö, Teemu Putkisto, Juho Rissanen ja viikonloppuna Ranking osakilpailun voiton napannut Juuso Rikkola. Tyttöjen valmentajana toimii Jarmo Ahokas ja poikien Sami Konsteri.

Kilpailut alkavat keskiviikkona 18.10. avajaisilla ja virallisilla harjoituksilla. Avajaiset ovat kello 17:45 ja virallinen harjoittelu 18:00-20:00. Kilpailut pääsevät käyntiin torstaina, kun pelataan single. Siinä jokainen pelaaja pelaa oman kuuden sarjan pelinsä ja mitalit jaetaan sen perusteella. Sekä tytöt että pojat pelaavat samaan aikaan. Pelit alkavat kello 10:00. Samalle päivälle mahtuu vielä joukkuekilpailun ensimmäinen osio. Siinä jokainen pelaa kolme sarjaa. Myös nämä pelit sekä tytöt että pojat pelaavat yhtä aikaa. Singlen palkintojenjako päättää päivän noin kello 17:30.

Perjantaina pelataan kello 10:00 joukkuekilpailujen toinen osio ja sen päälle kello 14:30 parikilpailut, jotka alkavat kello 14:30. Tämän jälkeen ovat all eventsin mitalistit ja mastersiin menijät selvillä. Perjantaina kello 17:30 on vuorossa vielä joukkuekilpailun ja parikilpailun palkintojenjako.

Lauantaina kello 10:00 pelataan tyttöjen masters, johon selviytyy kahdeksan parasta keilaajaa 18 sarjan jälkeen. He pelaavat round robinin eli jokainen jokaista vastaan ja tämän jälkeen on voittaja selvillä. Pojat pelaavat oman mastersin kello 14:30 alkaen, samoilla säännöillä kuin tyttöjen masters. Lauantaina jaetaan all eventsin ja mastersin mitalit kello 17:30.
Eli keskiviikosta lauantaihin suunnaksi Tali ja katsomaan nuorten PM-kilpailuja ja näkemään hienoja suorituksia.

Olli Pakonen


« Palaa