Arvokilpailut

Tulosta

Luodolle kohtuullinen avaus

Mika Luoto (1251) ja Kai Virtanen (1127) singleosiossa.

04.09.2019

Mika Luoto ja Kai Virtanen pelasivat singlen ensimmäisessä erässä. Luodon tulos 1251 oli erän kahdeksanneksi paras.

Seniorien MM-kisojen ensimmäinen pelierä ei sujunut suomalaisittain ihan odotetulla tavalla. Mika Luodon 1251 kuuteen sarjaan oli kuitenkin ihan kohtuullinen suoritus. Kai Virtasella oli vaikeampaa ja lopputulos 1127 ei ollut ollenkaan odotusten mukainen.
Luodolla oli ensimmäisten kolmen sarjan aikana vaikeuksia osumien suhteen ja huonoista rankaistiin lähes aina isolla reiällä. Neljännen mahtisarja 255 nosti yhteistuloksen 813 pisteeseen ja se vapautti silminnähden pelaamista sekä suorittamista. Heitto pysyi hyvin kasassa pelin loppuun saakka ja yhteistulos 1251 tyydytti varmasti ”Roopea”.
- Pientä puristusta alkuun oli kieltämättä. Mulla on ollut tuon ajoituksen kanssa ongelmia ennen kisoja ja nytkin. Edelleen tulee vielä huonoja heittoja. Ylempää tulee kyllä jatkossa pelata. Kolmella eri pallolla pelasin nyt. Kiiltävällä pelaan hallin alkupäätä ja himmeämmällä loppupäätä. Nyt on ihan hyvä lähtee parikisaan, Luoto kertoi pelinsä jälkeen.

Virtasen peli oli puolestaan peilikuva Luodon pelistä. Kolme ensimmäistä sarjaa sujui kohtuu hyvin ja tulos 622 antoi odottaa hyvää avausta MM-kisoihin. Neljännessä sarjassa alkoivat vaikeudet pallon reaktion kanssa eikä ratkaisua löytynyt edes pallokassista.
- Alku oli aika virkamiestä. Koko ajan vaivasi se, että oli aika paljon huonoa suorittamista. Lopussa alkoi olla haasteita reaktion kanssa, koska radat muuttuivat melko paljon enemmän kuin harjoittelussa. Täytyy nyt katella seuraava erä millä tavalla muut ratkoo näitä asioita. Jotkut pelasivat vähän suorempia linjoja alempaa ja jotkut taas ylempää. Referoidaan sitten erän jälkeen omaa suunnitelmaa tulevaan, pettyneen oloinen Virtanen analysoi suorittamisensa.
Erän parhaan tuloksen 1394 keilasi Norjan Tore Torgersen, se riittää varmuudella mitalipeleihin.

Singlen toinen ja viimeinen erä pelataan klo 23.30 alkaen. Mika Koivuniemi ja Kimmo Lehtonen nähdään suomalaisista silloin radoilla.

MM-kilpailuiden sivuille
Online Scoring
Live Streaming
Tuloksiin


Sami Järvilä


« Palaa