Arvokilpailut

Tulosta

Tasainen esitys Suomen naisilta

Tuula Tamminen ja Reija Lundén työntouhussa.

06.09.2019

Naisten single ei sujunut suomalaisilta odotetulla tavalla, vaikka pelin alku lupasi parempaa. Maailmanmestaruudet menivät naisissa Japanin Yoshida Yumikolle ja miehissä USA:n Lennie Boreschille.

Singlen pelierän alku osoitti heti, että neljän parhaan joukkoon mitalipeleille ei suurta tulosta tarvinnut keilata. Reija Lundén aloittikin hyvin 234 sarjalla, mutta sen jälkeen alkoivat vaikeudet. Jaana Taavitsainen aloitti myös hyvin 214 sarjalla, mutta samat ongelmat seurasivat kuin Reijalla. Molempien peli kulki kuitenkin parivauhdin tuntumassa tasaisesti aina viimeiseen sarjaan saakka, mutta viimeiset huonot sarjat pudottivat tulosta. Lundén keilasi kuuteen sarjaan 1149 (23.) ja Taavitsainen 1147 (25.) pistettä.

Las Vegasissa jo kaksi viikkoa majaillut Reija kertoi pelin jälkeen suorituksestaan seuraavasti.
- Pettynyt olen tulokseen ja keilareaktioon ensimmäisen sarjan jälkeen. Heitto pysyi koko ajan teknisesti hyvin kasassa, mutta varsinkin kahdessa viimeisessä sarjassa mikään muutos ei tuonut hyvää tulosta. Liikaa reikiä. Kyllähän siinä lopussa tuli vähän turhautumista, kun mikään ei tuntunut onnistuvan, mutta yritin kuitenkin loppuun asti löytää oikean tavan pelata. En onnistunut. Nyt pitäisi keksiä jotain huomiseksi.

Tuula Tamminen aloitti tahmeasti pelinsä kolme ensimmäistä sarjaa, mutta oikea väline ja pelitapa löytyivät kolmeen viimeiseen ja yhteistulosta 1122 pistettä. Nina Haaviston vaikeudet osuivat neljänteen sarjaan, mutta upeasti hän kokosi itsensä ja pelasi kelpo lopun ja tuloksen 1117.
Naisten singlen MM-kullan voitti lopulta Japanin Yoshida Yumiko, joka kukisti loppuottelussa Ruotsin Susanne Olssonin 209-185.
Miesten MM-kulta meni USA:n Lennie Boreschille, joka voitti loppuottelussa Kanadan Michael Snown 188-177.
Pelit jatkuvat vielä torstaina miesten ensimmäisellä parierällä klo 01.30 alkaen. Mika Koivuniemi ja Kimmo Lehtonen pelaavat tässä erässä.

MM-kilpailuiden sivuille
Online Scoring
Live Streaming
Tuloksiin


Sami Järvilä


« Palaa