Arvokilpailut

Tulosta

Kahtiajakoinen peli Mikalta ja Kimmolta

Kimmo Lehtonen, valmentaja Jarmo Ahokas ja Mika Koivuniemi.

06.09.2019

Mika Koivuniemi ja Kimmo Lehtonen pelasivat senioreiden MM-parikilpailussa 2507 pistettä ja sijoittuivat erässään neljänneksi. Mitalipeleihin se ei kuitenkaan riittäne.

Mika Koivuniemen ja Kimmo Lehtosen parikilpailun ensimmäiset neljä sarjaa olivat tuskien taivalta. Näihin sarjoihin miehet eivät saaneet kertakaan 400 pisteen rajaa rikki. Tyhjiä tuli molemmille luvattoman paljon. Hallin ensimmäisen puolen radat (1-30), ovat merkittävästi hitaammat kuin vastakkaisen puolen toiset (31-60). Mika ja Kimmo aloittivat tänään neljä sarjaa alkupään radoilla ja olivat vaikeuksissa. Tahti muuttui heti, kun siirryttiin pelaamaan loput sarjat nopeammalle puolelle. Koivuniemi tykitti MM-kisojen ensimmäisen 300-sarjan viidenteen ja viimeiseen sarjaankin vielä 227. Kimmonkin peli parani hetkessä ja kahden viimeisen sarjan yhteistulos 487 pelasti katastrofilta. ”Koivari” keilasi kuuteen sarjaan 1312 ja Kimmo 1195 pistettä.

300-sarjan keilannut Koivuniemi ei ollut kovin tyytyväinen päivän esitykseensä.
- Todella kahtiajakoinen peli. Keilaaminen ei ollut tänään niin hyvää. Toinen puoli on selvästi helpompi keilatakin. Toisella keskiarvo ei tainnut olla edes kahtasataa ja toisella 50 pinnaa yli. Tosin ei siinä niin suuri ero ole. Kyllä sillä heitollakin on osuutta asiaan. Valitettavasti tuli vapaa päivä huomiseksi. Vaikka olisi vedetty 550 viimeiseen ei se olisi mitalipeleihin riittänyt.

Kimmo Lehtonen oli samoilla linjoilla Mikan kanssa.
- Enhän mä pelannut ollenkaan hyvin tänään. Totta kai heitot hajosivat ja tuntui ettei saa hyvilläkään heitoilla mitään. Pallot meni miten sattuu. Sittenhän mä seikkailin. Pelasin kaikki pallot läpi. Tietysti tuli vielä rankkari kaikesta, en kyllä tehnyt yhtään missiä. Sitten kun tultiin toiselle puolelle niin otin saman pelilinjan ja pallon kuin eilen ja kuinka ollakaan pallo teki ihan eri liikkeen. Hyvä loppu. Ei voi ainakaan kukaan sanoa, että ei yritetty loppuun saakka. Nyt on kuitenkin parempi jatkaa tästä joukkuepeliin.

Mika Koivuniemi pitää tällä hetkellä all eventin ykköspaikkaa 220,67 keskiarvollaan ennen huomenna pelattavaa parikilpailun toista erää. Kimmo Lehtonen on seitsemäs.
Perjantaina klo 19.00 on vuorossa miesten parikilpailun toinen erä, jossa pelaavat Kai Virtanen ja Mika Luoto. Klo 23.30 naiset pelaavat parikilpailun ja 02.30 on parikilpailujen mitalipelit. Valmentaja Jarmo Ahokas nimesi pareiksi Reija Lundénin ja Tuula Tammisen sekä Jaana Taavitsaisen ja Nina Haaviston.

MM-kilpailuiden sivuille
Online Scoring
Live Streaming
Tuloksiin


Sami Järvilä


« Palaa