Arvokilpailut

Tulosta

Suomi jäi niukasti ulos mitaleilta

Kai Virtanen ja Mika Luoto.

06.09.2019

Mika Luoto ja Kai Virtanen taistelivat hienosti parikilpailun toisessa erässä. Mitalipelit jäivät lopulta 16 pisteen päähän ja sijoitus kuudenneksi.

Luodon ja Virtasen peli kulki alun toisen sarjan pientä vaikeutta lukuun ottamatta upeasti. Pallovalinnat ja vaihdot onnistuivat molemmilta pelin aikana. Yhteistulos kapusi sarja sarjalta koko ajan ylemmäksi kohti ennustettua 2550 mitalipelirajaa. Viimeiseen sarjaan olisi tarvittu 448 pistettä. Molemmat löysivät heti pelipaikan ja tekivät kaatojonoja. Ysiruutuun olisi tarvittu jommallekummalle kaato, jotta mahdollisuudet säilyisivät. Ei tullut ja Kaitsulle jäi vielä seiskakymppi.
Mika Luodon yhteistulos 1360 nosti hänet alle ventissä sijalle 5. Kai Virtasen tulos parikilpailussa oli 1183.
Mika Koivuniemi on kolmantena all eventissä ja Kimmo Lehtonen 14.

- Hyvä peli, ei missejä, ainoastaan kaksi tyhjää. Pitäisi tehdä… Alku oli jälleen vähän haastavampi. En uskaltanut lähteä kiiltävällä liikkeelle. Hyvä peli ja myös Kaitsulta. Nyt on hyvä lähteä jokaisen pelaajan osalta huomisiin joukkuepeleihin, Mika luoto kertoi.

- Pelaaminen oli ihan ok, lukuun ottamatta yhtä kolmen ruudun heikkoa hetkeä. Peli oli hyvin hallussa. Seiskakymppejä jäi paljon ja siihen tuo paljolti kulminoituikin. Aina voi pelata paremminkin, mutta ihan ok peli, Kaitsu analysoi pelinsä lyhyesti.
Naisten parikilpailu alkaa klo 23.30. Molemmat Suomen parit pelaavat tässä ainoassa naisten erässä.

Perjantaina on vuorossa vielä parikilpailun mitalipelit klo 03.30 alkaen.

MM-kilpailuiden sivuille
Online Scoring
Live Streaming
Tuloksiin


Sami Järvilä


« Palaa