Arvokilpailut

Tulosta

Koivuniemi ja Lehtonen mastersin mitalipeleihin

Kimmo Lehtonen voitti Parker Bohn III:n 2-0.

09.09.2019

Senioreiden MM-kilpailujen mastersin kolme ensimmäistä kierrosta on pelattu. Mika Koivuniemi ja Kimmo Lehtonen kohtaavat toisensa välierissä.

Mastersin kolmas kierros
Reija Lundén kohtasi USA:n Sharon Powersin. Reija hävisi ensimmäisen sarjan, mutta löysi toiseen hurjan kaatovireen ja voitti 257 sarjalla. Ottelun ratkaisu siirtyi kolmanteen sarjaan. Nyt alkoi vaikeudet eikä pallo reagoinut enää rataan toivotulla tavalla. Powers vei ottelun 2-1.

Mika Koivuniemi kohtasi Norjan Ingar Gabrielsenin. Norski laittoi ensimmäisessä sarjassa hanttiin, mutta Mika löysi kaatolinjan ja vei sarjan nimiinsä 224-212. Toista sarjaa Mika vei kuskin paikalla alusta loppuun ja eteni mitalipeleihin suoraan 2-0 voitolla.

Kimmo Lehtonen kohtasi USA:n Parker Bohn III:n. Kimmo sulki ensimmäisen sarjan kymppiruutuun oven Parkerilta vieden sen 224-215. Toinen sarja eteni tasoissa viimeisiin ruutuihin. Parker heitti ensimmäisenä eikä saanut tarvittavaa kaatopötköä. Kimmolle riitti ehjä viimeinen ruutu. Tämän hän tekikin ja eteni myös mitalipeleihin 2-0 voitolla.

Finaalipelit alkavat klo 01.00. Mika Koivuniemi ja Kimmo Lehtonen kohtaavat toisensa. Toisessa otteluparissa ovat vastakkain Rutsin Tomas Leandersson ja USA:n Ron Mohr.
Naisten ottelupareissa kohtaavat Ruotsin Susanne Olsson ja Saksan Martina Beckel sekä USA:n maanaiset Leanne Hulsenberg ja Sharon Powers.

Mastersin toinen kierros
Jaana Taavitsainen hävisi Saksan Martina Beckellle suoraan 0-2. Jaanalla oli vielä toisen sarjan kymppiruudussa mahdollisuus tasoittaa peli kaadolla, mutta se ei onnistunut.
Reija Lundén voitti helpohkosti Saksan Antje Maternen 2-0. Saksalainen pisti kampoihin ensimmäisen sarjan puoleen väliin, mutta hajosi sen jälkeen.
Kimmo Lehtonen ei antanut mahdollisuuksia Dominikaanisen Tasavallan Rolando Sebelille ja voitti ottelun 2-0.
Mika Koivuniemellä oli heittosuorituksen kanssa pieniä onglemia, mutta saksalainen Peter Knopp lähti katsomoon suoraan 2-0.
Mika Luodon ja USA:n Ron Mohrin ottelu oli tasainen ja jännittävä ensimmäisestä sarjasta lähtien. Ratkaisuun tarvittiin kolmas sarja. Viimeiseen ruutuun mentiin lähes tasoissa, molemmilla kaadot alla. Mohr lopetti ensin ja pakotti Mikan tekemään kaksi kaatoa voittoon. Ensimmäinen onnistui. Toinenkin oli hyvä taskuosuma, mutta seiskakeila jäi pystyyn. Mohr jatkoon 2-1.
Mika Koivuniemi kohtaa kolmannella kierroksella Norjan Ingar Gabrielsenin, Kimmo Lehtonen USA:n Parker Bohn III:n ja Reija Lundén USA:n Sharon Powersin.

Mastersin ensimmäinen kierros
Jaana Taavitsainen voitti Ruotsin Eva Vannmanin 2-1. Jaana hävisi niukasti ensimmäisen sarjan kahdella pisteellä, mutta käänsi ottelun löytämällä hyvän pelilinjan.
Mika Luoto puolestaan vei helposti ensimmäisen sarjan. Toisen sarjan ratkaisu tapahtui viimeisessä ruudussa. Mika heitti ensin ja pakotti Australian Michael Muirin tekemään kaadon. Muir osui taskuun, mutta vajaasta jäi seiskakymppi. Näin Mika jatkoon voitoin 2-0.
Mastersin toinen kierros pelataan 21.30 alkaen.
Reija Lundén saa vastaansa Saksan Antje Maternen, Jaana Taavitsaisen vastaan asettuu Saksan Martina Beckel.
Mika koivuniemen vastustaja on Saksan Peter Knopp, Mika Luodon USA:n Ron Mohr ja Kimmo Lehtosen Dominikaanisen Tasavallan Rolando Sebelen.
Voittajat näistä otteluista selviytyvät mastersin kolmannelle kierrokselle kahdeksan parhaan joukkoon.

MM-kilpailuiden sivuille
Online Scoring
Live Streaming
Tuloksiin


Sami Järvilä


« Palaa