Kauden ensimmäinen Ranking -osakilpailu Imatran Pultti keilataan päätökseen tulevana viikonloppuna Imatran kylpylän keilahallissa. SKL:n YouTube kanavalta voit seurata loppukilpailua sunnuntaina.

Imatran Pultti turnaus käynnistyi tammikuun puolessavälissä ja tulevana viikonloppuna ovat vuorossa viimeiset kilpailuerät sekä sunnuntaina loppukilpailu.

Kilpailueriä on loppuviikon aikana runsaasti ja myös pelipaikkoja löytyy vielä kourallinen, jos Imatralle mielii pelaamaan. Alkukilpailussa keilataan viisi sarjaa ja loppukilpailuun selviytyy 16 parasta keilaajaa. Imatran Pultti turnaus on Finnish Mastersin A2 kategorian kilpailu. Kilpailuun ovat ilmoittautuneet miesten- ja naisten maajoukkueryhmäläisiä sekä muita maamme kärkikeilaajia.

Pulttiturnauksen kärjessä on tällä hetkellä Mika Oksanen ja toisena Jouni Helminen.

Haasteellinen vuosi on ollut myös järjestäjille.
-Kiva, että kilpailu pystytään viemään loppuun saakka vaikka hyvin poikkeuksellinen vuosi tämä on ollut. Toivotamme kaikki halukkaat tervetulleeksi kilpailemaan Imatralle 2000 euron ykköspalkinnosta, kilpailunjohtaja Ville Holmström kertoo.

Pultin ohessa on keilattu myös Metalliturnausta, joka on tarkoitettu alle 200 keskiarvon pelaajille.

Metalliturnauksen loppukilpailu keilataan sunnuntaina kello 8:00 ja Pulttiturnaus kello 13:00 alkaen.

SKL:n YouTube kanavalta näkyvät kumpikin loppukilpailu Pertti Tapolan ja Timo Palermaan selostamana.

SKL tiedottaa myös verkkosivuillaan sunnuntaina Pulttiturnauksen.

Kilpailun nettisivuille ja varauskalenteriin pääset alla olevien linkkien kautta. Jos haluat eriin jonotuslistalle, soittamalla hallille pääsee jonotuslistalle. Hallin puhelinnumero on 020 7100 556.

Kilpailun nettisivuille

Kilpailuvarauksiin

 

Olli Pakonen