Suomen Keilailuliiton YouTube-kanavalta löytää hyvin koulutuskäyttöön soveltuvaa videomateriaalia keilailun perusteista. Pääset selaamaan niitä suoraan tästä linkistä!

Kuortaneen Urheiluopisto toimii Suomen Keilailuliiton kanssa tiiviissä yhteistyössä, ja Kuortane toimiikin kurssiensa puolesta tärkeänä paikkana kaikentasoisille keilaajille.

Lisäksi keilajalleilta löytyy omaa kurssitarjontaa paikallisesti. Näistä lisätietoa löydät lähimmältä keilahalliltasi.

Kuortaneen urheiluopiston tulevia keilailukursseja/leirejä löydät täältä:

Kuortaneen Urheiluopiston sivut keilailun osalta 

Kevään 2021 leirit

Avoin tekniikkaleiri 23. -25.4.2021
Viikonlopun leirillä käydään läpi harjoittein sekä teoriassa koko suoritustekniikka lähtöasennosta irrotukseen ja saattoon.
Ohjelma alkaa perjantaina klo 16.30 ja loppuu sunnuntaina noin klo 13.00
Hinta 240€/hlö pitää sisällään majoituksen 2hh huoneessa Resort 1-tason majoituksessa, täyshoitoruokailut perjantain päivällisestä sunnuntain lounaaseen, keilailun ratamaksut sekä opetuksen. Hinta yhden hengen huoneessa majoittuen 280€. (seuralainen 2hh vain majoitus ja ruokailut 150€)
Valmentajana toimii keilailun kilpavalmentaja ja SKL:n maajoukkuevalmentajana toimiva Heli Turja.

Ilmoittaudu tekniikkaleirille tästä

Kuortaneen Trainig Camp junnuille 1.-2.5.2021

Keilailun Training Camp on suunnattu lajia harrastaville ja lajista kiinnostuneille 10-15 -vuotiaille nuorille. Leirin painopisteenä on perustaitojen kehittäminen monipuolisesti harjoitellen. Lajiharjoittelun ohessa on hauskaa liikunnallista ohjelmaa.

Leiripakettimme sisältävät majoituksen täysihoidolla, valmennuksen ja oheisohjelmat, camp-tuotteen sekä tapaturmavakuutuksen urheiluopiston alueella.

Leiripaketti 126 €
Sisar-ale -10% (*samalle leirille osallistuva toinen sisarus)
Ilman majoitusta -15%

Ilmoittautuminen täältä viimeistään 19.4.

Valmentajana toimii keilailun kilpavalmentaja ja SKL:n maajoukkuevalmentajana toimiva Heli Turja.

Vanhempien on mahdollista saada leiri edullisempaan hintaan osallistuessaan leirille asuntolavalvojana. Leiripaketin hinta on tällöin vanhemmille 86 € ja se sisältää majoituksen sekä leirin täysihoitoruokailut (ei sis. keilailun ratamaksuja). Vanhempien ilmoittautumiset suoraan myyntipalveluun camp@kuortane.com tai 06 516 6313

 

Kuortaneella keilailun kurssitoiminnasta vastaa ammattivalmentaja Piritta Maja:

Keilailun valmennus- ja koulutuskeskuksen johtaja
Piritta Maja
piritta.maja@kuortane.com

Kuortaneen Urheilulukio

Kuortaneen Urheilukio tarjoaa myös keilaajille mahdollisuuden panostaa keilailuun opiskelujen ohella:

Kuortaneen Urheilulukio tarjoaa nuorille keilaajille mahdollisuuden asua ja elää viikot Urheiluopistoympäristössä, saada asiantuntevaa valmennusta kahdeksan tuntia viikossa läpi lukion, treenata radalla sekä oheista riittävästi ja samalla suorittaa lukio ja ylioppilaskirjoitukset jatko-opiskeluja palvelevalla tavalla. Keilailu on ollut yhtenä seitsemästä lajista Kuortaneen Urheilulukiossa vuodesta 2005.

Keilailuryhmä on alusta asti ollut yksi Kuortaneen Urheilulukion hyvin menestyneistä lajiryhmistä.

Meillä opiskelee vuosittain useita maajoukkue- ja maajoukkueryhmätasoisia urheilijoita. Kuortaneella on opiskellut useita junioreiden EM-mitalisteja, kymmenistä SM-mitalisteista puhumattakaan.

Opiskelijoitamme on nähty lukioiän jälkeen myös nuorten sekä aikuisten MM-kilpailujen palkintopallilla. Tavoitteemme on vuodesta toiseen pitää treenaamisen taso korkeana ja urheilullisista lähtökohdista toteutettuna. Mikäli olet uudempi lajissa etkä vielä ole ehtinyt ennen lukioikää menestyä, voivat sisäinen motivaatio, urheilullinen asenne, lahjakkuus ja TAHTO olla pääsylippusi hyvään treeniporukkaan. Kuortaneen vuosien jälkeen tiedät varmasti, mitä keilailu urheilulajina vaatii!

Kuortaneen_urheilulukion_esite

 

 


p. 0500 949 178