Vuokatti Bowling Potti -kisan finaali keilattiin Vuokatissa lauantaina Vapunpäivänä 1.5.2021 Finaaliin pääsyä tavoitteli reilun kahden kuukauden karsinta-aikana noin 60 keilaajaa ympäri Suomen, jotka keilasivat yhteensä noin 260 suoritusta. Keilaajat tavoittelivat kilpailussa jaettavaa palkintopottia, joka tänä keväänä oli yhteensä noin 3900 €.
Karsinta oli kolmivaiheinen. Loppukilpailuun pääsi 24 parasta keilaajaa, jotka keilasivat 6 sarjaa. Tästä 12 parasta keilasi vielä 4 sarjaa, jonka jälkeen 8 parasta jatkoi Round robin -kierrokselle.
Kilpailussa nähtiin toinen toistaan loistavia suorituksia. Maininnan arvoiseen suoritukseen ylsi hopeaa keilannut 16 -vuotias Luukas Väänänen keilaamalla finaalissa kaksi 300 pisteen sarjaa. Myös voittaja Tomas Käyhkö pelasi koko päivän loistavasti keskiarvolla 245,4. Kolmoisvoitto meni Mainareille;