Järjestötoiminta

Tulosta

Tapaturmavakuutus

Suomen Keilailuliiton yhteistyökumppanina tapaturmavakuutusten osalta toimii OP Vakuutus (Pohjola).
 
Tapaturman sattuessa löydät ohjeita vahinkoilmoituksen tekemiseen täältä ja voit tehdä vahinkoilmoituksen kirjautumalla esim. pankkitunnuksilla vakuutusyhtiön sivulle. Vaihtoehtoisesti voit myös täyttää vahinkoilmoituskaavakkeen käsin ja postittaa sen OP Vakuutukseen, hoitolaitosyhteistyökumppanit löytyvät osoitteesta https://www.pohjola.fi/pohjola/henkiloasiakkaat?cid=331623660.

Korvauksenhakijana maksat hoitokulut ensin itse ja haet Kelasta sairausvakuutuslain mukaiset korvaukset. Kelasta korvaukset on haettava 6 kuukauden kuluessa siitä, kun kulut on maksettu.

Useimmat hoitolaitokset hoitavat sairausvakuutuksen osuuden Kelasta puolestasi. Tällöin korvaushakemuksen liitteeksi riittävät kopiot alkuperäisistä kuiteista. Ota mukaan Kelakortti.

Saatuasi Kelasta korvauksen, toimita vakuutusyhtiölle Kelan antama alkuperäinen korvauslaskelma sekä kopiot Kelaan toimitetuista kuiteista. Liitä mukaan alkuperäiset kuitit kuluista, joista Kela ei maksa korvausta sekä lääkkeiden alkuperäiset maksukuitit, reseptit tai niiden kopiot.

Tarkemmat tiedot vakuutuksesta ja vakuutusehdoista löydät tuoteselosteesta 2019-2020 (PDF)