Kilpailutoiminta

Tulosta

Turun Weikot

Kuukauden keilaajaksi nimetään Turun Weikkojen keilailujaosto, joka teki suomalaista keilailuhistoriaa vastaanottamalla Nuori Suomi ry:n Sinettiseura-statuksen helmikuun alussa.

Sinetti myönnetään ansiokkaasta ja pitkäjänteisestä nuorisotyöstä. TuWe:n projekti kohti sinettiä kesti kaksi vuotta ja ennakkotapauksena tehtiin runsaasti yhteistyötä Suomen Keilailuliiton Nuoriso- ja koulutusvaliokunnan kanssa.

TuWe:n esimerkin toivotaan innoittavan muitakin seuroja tavoittelemaan tuota vaikeasti saavutettavaa palkintoa, joka osoittaa seuratoiminnan olevan erinomaisella tasolla.

Kuvassa sinettiä vastaanottivat Päivi Peltola-Ojala, Elias Vuorela ja Kari Impivaara


Kilpailullisesti helmikuun ehdoton ykkönen oli jälleen Mika Koivuniemi Mastersin ja US Openin finaalipaikkoineen. Voitot niissä jäivät tällä kertaa saavuttamatta, mutta Mikasta tuli ensimmäinen keilaaja, joka on samalla kaudella päässyt kaikkien neljän major-turnauksen finaaliin. Tammikuussa Koivuniemi voitti jo Tournament of Championsin ja oli mukana World Championshipsin porraspeleissä sijoittuen kuudenneksi.
Kun Mika oli kuukauden keilaaja tammikuussa, valittiin helmikuussa TuWe, jonka saavutus tulee eri kategoriasta.

Maininnan helmikuussa ansaitsee myös Pertti Lehto, joka voitti EBPA:n senioritourin kausifinaalin muutenkin hyvän kauden päälle.
Myös Junnu-Tourin osakilpailun Kotkassa voittanut Jere Oksanen nousi helmikuussa esiin.« Palaa