Järjestötoiminta

Tulosta

Mistä pallon poraus ongelmapeukalolle pääkaupunkiseudulla?

Lajin pariin on tuli eksyttyä sitä kautta, että en koskaan löytänyt hallinpalloista omalle peukalolleni edes huonosti sopivaa palloa ja päätin sitten hankkia oman.

Sittemmin on perus- ja jatkokurssit tullut käytyä ja peukalon porausta on kertaalleen pallon myyjän toimesta siirrettykin, mutta en edelleenkään ole siihen kovin tyytyväinen.


Nyt ajatuksissa on kuitenkin hankkia toinen pallo ja kysyisinkin, että mistä/keneltä suosittelisitte pallon ostamaan jotta saan sille varmasti semmoisen porauksen, että tulokset ei jää pallon porauksesta kiinni? Mielellään saisi kuitenkin olla tästä pääkaupunkiseudulta.

LittleTiger, 13.12.2014 21:27

Kommentit, 3 KPL Kirjaudu sisään ja kommentoi


Tuli näköjään sitten vielä tuplana tämäkin postaus. Toisen voi poistaa jos täällä joku näitä moderoi.

LittleTiger, 13.12.2014 21:28

Kannattaa kysyä Talissa Sami Heinilältä tai Kimmo Tähdeltä myös Jari Ratia Tapiolassa hallitsee homman. Muitakin on mutten tunne heitä.

älyhoi, 13.12.2014 23:35


Pallonporausta löytyy ainakin seuraavista pk-seudun halleista: Tali (Vaarala/Tähti/Anker/Heinilä), Tapiola (Ratia) ja FunBowling (Uotila). Kaikki varmasti osaavat ratkoa peukalo-ongelmaisten haasteita.

Mitä itselle tuli mieleen, niin vaihdettavat peukalonreiät saatttaisivat olla ratkaisu ongelmaasi, kun niitä voi olla hiukan erilaisia eri päivien tilanteisiin. Itselläni niitä on 4 * 2, kun pitää varautua hajoamisiin/katoamisiin - vielä ei kumpaakaan ole tapahtunut omakohtaisesti, mutta tapahtumia olen nähnyt.

Lisäksi ainakin omalla kohdallani on tuo peukalo-ongelma nykyisellä teknisellä suorituksella mahdoton ratkaista, kun on käsi ainakin 20:ssa erilaisessa asentovaihtoehdossa irrotushetkellä. Mikäli saisi edes hiukan vakioitua, niin olisi helpompaa porarillakin....

Kremppakunkku, 15.12.2014 14:32


« Palaa