Järjestötoiminta

Tulosta

Tulorekisteri ensi vuoden alusta voimaan

Tässäpä sitä meille rivikeilaajille miettimistä.  Tämän lisäksi erikoiskilpailuja järjestäville seuroille tämä tietää melkoista muutosta ja lisätekemistä entiseen.

Moniko rivikeilaajista tienaa oikeasti keilailulla?  Isommin tätä ei tarvitse pohtia, koska vastaus on 0 %.  Nyt vaan verottaja haluaa totaalisesti tappaa hyvän harrastuksen, joka kokoaa niin nuoret kuin vanhatkin, sekä miehet, että naiset yhteisen harrastamisen pariin ikähaarukalla joka on aivan omiaan urheilun parissa.  Järjestetäänkö tämään jälkeen enää avoimia kilpailuja, johon nyt käytännössä palkintorahan kilpailun kassaan tuovat rivikeilaajat?  Mikä seura enää on kiinnostunut jatkamaan vuosia kestänyttä erikoiskilpailunsa järjestämisen perinnettä? 

Aiemmin käytössä olleet palkintojen maksukäytännöt ja keilaajan omat ilmoitukset verottajalle ovat hyvin riittäneet.  Urheilijan tukisäätiö huippukeilaajille on riittänyt.  Siihen ei pääse mukaan pikkupalkintoja silloin tällöin saava. Muutenkin jokseenkin henkitoreissa oleva erikoiskilpailukeilailu näivettyy tällä päätöksellä. Tuskin liike-elämä lähtee bonsoroimaan palkintoja siinä määrin, että toiminta voi jatkua?  Itse rivikeilaajana en verottajan toivomaan kuitti/kulurumpaan lähde mukaan.  Kaikki menee nytkin eikä käteen ole koskaan mitään jäänyt.

Lienee persilleen istumisen paikka, joilla mahdollisuus vielä korjata tämä asia tolilleen.

Seb, 10.12.2018 16:01

Kommentit, 1 KPL Kirjaudu sisään ja kommentoi


Moro.

Miettisin aivan samaa. En kylläkään omien palkintorahojen toivossa mutta kilpailunjärjestäjän kannalta ja niiden kannalta ketkä pärjäävät kohtuullisen hyvin mutta eivät kuitenkaan niin hyvin että on järkevää tukisäätiöön liittyä.

Verottajan kantaa en tiedä ja liian laiska/tyhmä sitä tutkimaan, mutta voiko nyt verotuksessa laittaa vähennyksiin kilpailumatka-/harjoitusmatkakulut = työmatkavähennys. Pallot, kengät ym. tulonhankkimisvähennyksiin? Tuskinpa mutta kunhan tuli mieleen... 

 

JuPeKu, 11.12.2018 08:44


« Palaa