Järjestötoiminta

Tulosta

Mitenkä teillä?

Raahessa on 4 ratainen halli ollut jo kohta 50 vuotta. Nyt olemme ajautuneet tilanteeseen, että lähellä alasajo. Meille on asetteu seuraavat rajat. Jos järjestämme kilpailuvuoron on varatta koko halli. Varaus pitää varmistaa 72 tuntia ennen aijottua kilpailu erää. Jos erä ei täyty tuossa rajassa se on peruutettava tai maksettava tyhjiksi jääneet radat. Esimerkki jos kipailijoita olisi ilmoittautunut vaikka 6 siis kolmelle radalle EI käy. Peruuta vuoro ja muista ei minuuttiakaan saa myöhästyä. Olemme tarjonneet mahdollisuutta että jos keilaajia on 2 tai kolme rataa ja avoinna oleville saa ottaa harjoittelijoita tämäkään ei kelpaa. Kertokaa tunnistateko vastavanlasia muissa Suomen keilahalleissa. Nyt keilahallin käyttöaste on aika alhainen kun ei yhteistoimintaa ole "omistaja säätillä" haluja. Voitte lähettää myös sähköpostia.

frans.saily@kotinet.com

84jeestelua, 11.12.2018 14:57

Kommentit, 3 KPL Kirjaudu sisään ja kommentoi


Kilpailijat pitää vaan hyväksyä että vajaan erän oikealla puolella on äänekkäitä harjoittelijoita? Ja että kilpailuerä olisi esimerkiksi minimissään 2 rataa?

stefan, 12.12.2018 09:01

Sitähä me olemme tarjonneet mutta sekään ei kelpaa hallia "omivoiva" Raahen Seudun Uimahallisäätiä.

84jeestelua, 12.12.2018 13:14

Hauska yhteensattuma. Viime viikolla googlettelin suomen keilahalleja ja törmäsin juuri tämän tyyliseen keskusteluun ja taisi olla jopa juuri raahessa. Ihmettelin että oikeastiko voidaan olla tälläisessä tilanteessa suomessa.  Aika iso ero on kunnallisen ja yksityishallin pitämisellä. Yksityisellä puolella hinnat varmaan hieman kasvaa mutta voin sanoa että palvelukin paranee. 

Lataaja, 12.12.2018 19:25


« Palaa