Järjestötoiminta

Tulosta

Keilailun tunnettavuus suomessa?

Tässä on varmaan tehty jonkinlainen tutkimuskin joskus mutta tein sellainen pikaisen kyselyn facen kautta jossa pyysin 100 ihmistä vastaamaan kuka on tunnetuin keilaaja? Vastauksia tuli ihan mukavasti eli vastausprosentti nousi yli 50% mitä pidän hyvänä. Ylivoimainen ykkönen kyselyssä oli en tiedä ketään. Toisena Mika Koivuniemi ja sitten Jehkinen. Selvä ero oli siinä harrastaako tai onko kyselyyn vastannut jollain tavalla keilailuun liitännäinen, sen sijaan kun kysyttiin ihmiseltä joka ei tunne lajia lainkaan, niin aika usein sieltä tuli vastaukseksi "ei kukaan". 

Miksi näin? Olemmeko me keilaajat tyytyväisiä, että me itse tiedämme mitä pelikentällä tapahtuu? Olemmeko laiskoja mainostamaan omaa lajia tai sitten kisamenestystä? Vai onko vastaus sitten perinteinen ei ole mun homma? 

Vai mennäänkö vielä syvemmälle lajiin eli pitkä veteinen kilpailu, jossa iso yleisö ei edes tiedä miten pisteet tulevat. Iso yleisö ei edes ymmärrä miten merkittävä 7-10 reikä on kaatoputkessa, eihän sinne jäännyt kuin kaksi keilaa ja lopussa ihmetellään miksi toinen voitti noin ylivoimaisesti. 

Vai jossain muualla?

Onkohan asialla tehtävissä jotain?

Lataaja, 08.02.2019 11:38

Kommentit, 1 KPL Kirjaudu sisään ja kommentoi


No nii....

 

Ihmettelen kyllä ettei enempää keilaajia tunneta, kun kuitenkin rutiininomaisesti lehtiin lähetetään viikkokilpailutulokset litaniana ja hallien seinillä on vaikka kuinka paljon lippuja ja lappuja kisoista ja pelaajista.....

 

-sami-

Sami Konsteri, 10.02.2019 13:23


« Palaa