Järjestötoiminta

Tulosta

Suomen keilailuliitolle risuja

Miten on mahdollista ettei menneestä EM kilpailuista ollut kuin pieni maininta esim:ylellä.Kyllä liitossa pitäisi olla ja varmaan onkin tiedottaja.Mutta tieto ei vaan kulje medioihin mikä lisäisi keilailun kiinnostavuutta.Voinhan olla väärässäkin mutta minä en nähnyt yhtään urheiluruutua missä olisi edes mainittu hopeamitalista.Ei se auta jos rek keilaajille tulee lehti.Mainontaa pitää lisätä rajusti,muuten meitä 70v on kohta hallit täyteen.

aatsi, 25.06.2019 10:46

Kommentit, 1 KPL Kirjaudu sisään ja kommentoi


Kyllä tuosta uutisoitiin ja tiedottaja varmasti hoitaa tehtävänsä niinkuin on sovittu: https://yle.fi/urheilu/keilailu

Mutta meidän lajissa on ihan muut ongelmat näkyvyyden saamiseksi. Ehkä kannattaisi ottaa ihan tosissaan näissä muissa topiceissa, yleisissä keskusteluissa törmätyihin kommentteihin keilailun kiinnostuksesta tai urheilullisuudesta. Ei tätä oikesasti kovin moni lajin ulkopuolinen seuraa:( Kyllä tiedotus mitaleista niille menee perille ketä kiinnostaa. Vaikka me kuinka huudellaan ja itse todistellaan itsellemme että tämä on huippu-urheilua niin ulospäin tämä edelleen näyttää ajanvietteeltä ja peliltä kuten Kimble yms......Näinhän on ihan TVssäkin kuultu!!!

Näillä mennään jollei isompaa muutosta/panostusta saada aikaan. Tosin mikäs näin on ollessa, ei tule hullun Urheilumenestys-Suomen paineita niskaan ja on KIVA lähteä reissuihin pelaamaan:)

 

-sami- 

Retired

Sami Konsteri, 26.06.2019 09:36


« Palaa