Keilailu harrastuksena

Tulosta

Tapanilan Keilahalli

Erätie 3
00730 Helsinki

Puh. 09 3507 077
Fax: 09 3507 0727
Email: keilahalli@tapanilanurheilu.fi
Kotisivu: http://www.mosabowling.fi

Avoinna:
Aukioloajat
• ma-to klo 11.30-22.00
• pe-la klo 11.00-22.00
• su klo 11.00-21.00


Kuvaus:
Viihtyisä ja moderni Tapanilan keilahalli on oleellinen osa monipuolista Tapanilan Urheilukeskusta, joka tarjoaa Suomen monipuolisimmat mahdollisuudet sisäliikuntaan. Tapanilassa voi hohtokeilaillla vastikään uusituilla hohtavilla radoilla perhe- ja kilpakeilailua unohtamatta!

Apunasi on myös runsaasti välineitä jotka tuovat kivan harrastuksen kaikkien ulottuville. Kysy lasten heittämistä helpottavia kouruaitoja tai kahvapalloja, joiden ansiosta heittäminen onnistuu niiltäkin joiden voima ei normaaleihin keilapalloihin riitä.

Esteettömyys ja apuvälineet
Tapanilasta löytyy jatkossa 5 vierityskourua, kahvapalloja on eri painoisia 5 kpl, bumbberit kaikilla 10 radalla, halliin on muutaman rappusen ohitus ja invapaikkakin löytyy ihan vierestä.

Ajo-ohje:
Tapanilan Keilahalli sijaitsee Pohjois-Helsingissä loistavien liikenneyhteyksien varrella. Meille on helppo tulla kaikista ilmansuunnista, sillä jopa lentokenttiä on kaksin kappalein lähiympäristössä.
Omalla autolla liikuttaessa lähestyminen on helppoa mm. Tuusulantien suunnasta. Ilmaista pysäköintitilaa on runsaasti Tapanilan Urheilukeskuksen pihassa.


« Palaa