Keilailu harrastuksena

Tulosta

Kemin Keila- ja Tennishalli

Tervaharjunkatu 16
94600 Kemi

Puh. 045 279 3119
Email: kassa@keminkeilajatennishalli.com
Kotisivu: http://keminkeilajatennishalli.com

Avoinna:
Ma ja La 12-21 (lauantaisin keilaus 13-21)
Ti - Pe 12-22
Su 10-16

Hohtokeilaus:
Keskiviikkoisin 19-22
Perjantaisin 17-22
Lauantaisin 17-21


Kuvaus:
Kemin 12 ratainen uudistunut keila- ja tennishalli sijaitsee aivan kaupungin keskustan tuntumassa. Hallissa on kesällä 2010 uusitut laminaattiradat, Brunswick A2- keilanpystytyskoneet ja Proscoria tuloslaskimet.

Kemin Keila- ja tennishallissa on keilailun lisäksi mahdollisuus tenniksen, salibandyn, sulkapallon, pingiksen ja speedmintonin pelaamiseen.

Keilahallissa on kahvio C-oikeuksin. Kahvion yhteydessä on tasokas biljardipöytä, ja syksyllä 2010 valmistunut saunakabinetti kokouksiin ja illanviettoihin.

Ajo-ohje:
Oulun suunnasta VALTATIE 4 pitkin ajettaessa oikealla ramppi KEMI-KARJALAHTI-TERVAHARJU ylös, ensimmäisestä risteyksestä vasemmalle KESKUSTA -KARJALAHTI-kilven mukaisesti ja ensimmäisistä LIIKENNEVALOISTA edelleen vasemmalle: kilpi LIIKEKESKUS. Tätä tietä jatkettaessa keilahalli on PRISMA-valotornin jälkeinen rakennus, jonka molemmissa päädyissä on kyltti CORONA-AREENA KEILA-TENNIS


Pohjoisesta VALTATIE 4 pitkin ajettaessa oikealla rampista KEMI-LIIKEKESKUS-TERVAHARJU ylös. ENSIMMÄISESSÄ valoristeyksessä suoraan eteenpäin LIIKEKESKUS-kilven mukaisesti. Tätä tietä jatkettaessa keilahalli on PRISMA-valotornin jälkeinen rakennus,jonka molemmissa päädyissä on kyltti CORONA-AREENA KEILA-TENNIS


« Palaa