Ranking

Tulosta

Talissa tapahtuu taas lauantaina

02.02.2017

Talin keilahalli on jälleen näyttämönä lauantaina, kun maamme parhaat keilaajat ovat samaan aikaan radoilla kauden kolmannessa Ranking-osakilpailussa. Mukana on 108 pelaajaa.

Pelit alkavat aamulla kello 09:30 kahdeksan sarjan osiolla. Pelitahti on alkukarsinnassa melko verkkainen, sillä jokaisella rataparilla on kuusi keilaajaa. Kahdeksan sarjan tuloslistan 24 parasta jatkaa iltapäivällä neljän tienoilla kuuden sarjan peliin jo pelattuihin pisteisiin. Tästä sitten 14 sarjan jälkeen kahdeksan parasta huipentaa turnauksen round robin pelein. Pitkä ja vaativat pelipäivä päättyy kahdeksan parhaan osalta noin kello 21:30.

Ensimmäisen osakilpailun lokakuussa voittanut Pasi Uotila ei ole mukana voiton tavoittelussa. Toisessa osakilpailussa nähtiin hieman harvinaisempaa voitonjuhlaa, kun ykköseksi keilasi Sanna Pasanen. Rankingin kärjessä on Uotila, toisena Petteri Salonen ja kolmantena Pasanen.

Ranking on seniorikeilaajien neljäs MM-karsintapeli. Sen jälkeen karsinnasta puuttuu enää parhaillaan Hämeenlinnassa meneillään oleva senioreiden SM-kilpailu ja maaliskuun 5. päivän jälkeen on Suomen joukkue ensi kesän MM-kilpailuihin selvillä.

Ellet pääse lauantaina paikanpäälle Taliin Rankingturnausta seuraamaan, voit tehdä sen vaikkapa kotisohvalta, sillä Talista tulee Ballmaster Openin tapaan livelähetystä. Lähetyksen toteuttavat yhteistyössä Suomen Keilailuliitto ja Oy Bowling Ab. Sen ohjaa Rauli Kärki, selostuksen ja haastattelut hoitaa Timo Palermaa. Livelähetys alkaa lauantaina kello 10:00 ja jatkuu siihen saakka, kunnes voittaja saadaan haastatteluun. Karsinnan aikana kisaa selostetaan lähetyksessä vain hetkittäin, mutta kuvaa Talista tulee koko ajan.

Seija Lankinen


« Palaa