Ranking

Tulosta

Kert Truus pudotti kolmesatasen

04.02.2017

Talin Rankingturnauksessa nähtiin heti toisessa sarjassa täydellinen 300-tulos. Sen keilasi GB:n virolaisvahvistus Kert Truus. 

Kert Truus aloitti pelin hyvin 248 sarjalla ja latoi siihen perään heti täyden tusinan kaatojonon. Video täysosuman viimeisestä heitosta on nähtävillä Suomen Keilailuliiton facebook sivulla. 

Kaikkiaan 106 pelaajaa keilaa ensin kahdeksan sarjaa, jonka jälkeen 24 parasta jatkaa kuuden sarjan osion. 14 sarjan yhteistuloksien perusteella 12 parasta etenee kisan huipentavaan round robiniin. Helposti turnauksen voittoa ei viedä. Tämän kauden aiemmista voittajista Pasi Uotila ei ole nyt mukana, marraskuun kisan vienyt ja Ballmaster Openissakin upeasti kolmanneksi sijoittunut Sanna Pasanen on. 

Rankingia voi netin kautta seurata kolmesta eri paikasta. On livelähetys, josta vastaavat Rauli Kärki ja Timo Palermaa, on tulosseuranta ja tietenkin online scoring. Mutta, kaikkein hienointahan on nauttia peleistä paikan päälle, joten jos tihkusateinen päivä tuntuu harmaalta, niin otapa suunnaksi Tali!

Seija Lankinen

Livelähetys
Online scoring
8 sarjan tulokset


« Palaa