Ranking

Tulosta

Rankingfinaali meneillään

Petteri Salonen, Rankingfinaalin ensimmäinen 300-sarja.

18.02.2017

Talin keilahalli on tänään Rankingfinaalin näyttämönä. Radoilla on kauden osakilpailujen perusteella 32 keilajaa.

Rankingfinaalia pelataan 40 jalan pituisella olosuhteella. Maajoukkuevalmentaja ja tätä nykyä myös maajoukkueryhmän pelaaja Sami Konsteri kävi avaamassa hieman olosuhdetta ja arvioimassa tulevia pelejä.
- Ihan hyvän näköinen se olosuhde on ja tuntuu varmaan aika tasaiselta profiililta hetken aikaa kaikille. Paljon riippuu kitkasta, kuinka nopeita liikkeitä pallo tekee perällä. Selvää pelipaikkaa ei alussa ole, eli on iso merkitys sillä, miten sitä ruvetaan pelaamaan. Ensimmäiset havainnot siitä, ottaako pallo kiinni aikaisemmin matkalta vai vasta perällä, ratkaisee sen, ruvetaanko käyttämään miedompia vai voimakkaampia palloja, Sami mietti.
- Uskon, että siihen kakkos- ja kolmosmerkin väliin tulee jonkinlainen ura. Ihan reuna on todennäköisesti pois pelistä kokonaan, hän tuumasi. Tulosarvioita Sami ei lähtenyt tekemään.
- Olen aika huono arvioimaan tulostasoja, parempi kuin vaan katsotaan, mitä tulee. Kyllä se varmaan hyville kierrepelaajille aukeaa niin, että tulee isoja sarjoja. Etenkin heille jotka osaavat heittää sieltä ylhäältä, hän päätti.

Rankingfinaalissa keilataan ensin kahdeksan sarjaa, josta sitten kahdeksan parasta jatkaa round robiniin. Round robin alkaa noin kello 15:30. Rahapalkintojen lisäksi finaalin paras nainen ja paras mies ottavat edustuspaikan ensi syksyn maailmancupiin, joka pelataan Meksikossa.

Seija Lankinen

Online scoring
Livelähetys
8 sarjan tulokset


« Palaa