Ranking

Tulosta

Ranking 2017-2018

21.08.2017

Keilailukauden 2017-2018 Rankingissa vielä muutama pelipaikka vapaana. Keskiarvorajaa osallistumiselle ei enää ole, joten kaikki halukkaat ovat tervetulleita.

Tulevan kauden Rankingissa on vielä tilaa, joten, jos mielenkiintosi heräsi, niin tee ilmoittautumisesi sivun alareunassa olevan ilmoittautumislinkin kautta.

Kiertueelle otetaan 96 keilaajaa siten, että kauden 2016-2017 kiertuefinalistit saavat kiintiöpaikan tulevan kauden rankingiin, mutta heidän on vahvistettava ilmoittautuminen.
Maajoukkuevalmentajien esityksen mukaan kiintiöpaikan saavat naisten, miesten ja nuorten poikien maajoukkueryhmään nimetyt pelaajat. Loput pelaajat ilmoittautumisjärjestyksessä. Tässä vaiheessa ilmoittautuvien keilaajien ilmoittautumishetken keskiarvon on oltava 190 tai yli. Mukaan voidaan ottaa myös ulkomaalaisia, mikäli he täyttävät ehdot. Mikäli joku mukaan oikeutettu pelaaja luopuu paikastaan, saa sen ilmoittautumisjärjestyksessä seuraava.

Osakilpailuja on kolme, joista ensimmäinen keilataan Tampereella 16.-17.9.2017, toinen Raisiossa 14.-15.10.2017 ja kolmas Helsingin Talissa 3.2.2018. Kiertuefinaali pelataan Lahdessa 11.3.2018.

Tampereen ja Raision osakilpailut ovat kaksipäiväisiä ja Talin osakilpailu yksipäiväinen.

Kiertueen pelimaksu on 360 €. Pelimaksu maksetaan kolmessa erässä. Ensimmäinen erä elokuussa 2017 ja toinen sekä kolmas erä ennen ensimmäistä osakilpailua.

Osakilpailujen pelitapaan muutos, ote säännöistä.

Osakilpailujen pelitapa on seuraava:

Pelaajat jaetaan A- ja B-ryhmiin, jotka molemmat keilaavat kahdeksan sarjaa am . Ensin toinen ryhmä 8 sarjaa, jonka jälkeen suoritetaan ratahoito ja tämän jälkeen toinen.

Molempien ryhmien 4 parasta sekä lisäksi 10 tuloksen perusteella (yhteensä 18 keilaajaa) jatkavat sunnuntaina (Talissa ratahoidon jälkeen) kuusi sarjaa am (kolme pelaajaa rataparilla) alkukilpailun (8 sarjaa) pisteisiin. Tämän jälkeen kahdeksan parasta keilaavat ratahoidon jälkeen vielä Round-robinin 14 sarjan pisteisiin.

Mikäli osakilpailu televisioidaan, pelataan vielä neljän parhaan keilaajan pudotuspelit (porrasfinaali ns. stepladder) (yhden sarjan otteluita) 22 sarjan jälkeen.

Kiertuefinaali Lahdessa 18.3.2017

Kiertuefinaaliin pääsee ensin 5 parasta jokaisesta erityisryhmästä, ja tämän jälkeen 17 parasta siten, että em. erityisryhmäläiset on poistettu laskennasta. Kaikkiaan 32 keilaajaa. Eritysryhmistä finaaliin 5 seniorinaista tai –miestä, 5 naista sekä 5 alle 23-vuotiasta naista tai miestä, tässä järjestyksessä. Finaalipaikan voi saada vain yhdestä kategoriasta ja pelaaja voi saada vain yhden finaalipaikan.

Osakilpailujen 8 eniten pisteitä kerännyttä mieskeilaajaa pääsevät Miesten A-SM-finaaliin, olettaen, että he pelaavat alkukilpailun.

Kiertuefinaalissa yksi keilaaja voi voittaa ainoastaan yhden palkinnon. Mikäli keilaajan tulos oikeuttaa useampaan palkintoon, hänet palkitaan rahallisesti suurimmalla palkinnolla ja takuupalkinto (seniorit, naiset, nuoret) jätetään jakamatta.

Ranking-kiertueelle ilmoittaudutaan oheisen linkin kautta. SKL:n rankingsivulta löytyvät ensi kauden Ranking-kiertueen säännöt ja tarkemmat tiedot.

Ilmoittautumisen voi tehdä myös puhelimella 0207419661 Suomen Keilailuliiton toimistoon tai sähköpostilla osoitteeseen keilailuliitto@keilailu.fi.

Ilmoittautumislinkki

SKL:n rankingsivu

 


« Palaa