European Bowling Tour

Tulosta

Suomalaisnuoret eivät selvinneet finaaliin

23.07.2017

Münchenin EBT-kisan loppukilpailijat ovat selvillä, eivätkä Tomas Käyhkö tai Pyry Puharinen ole mukana tuossa joukossa.

Dream-Bowl Palace Open Saksassa on edennyt loppukilpailuvaiheeseen. Nykysuuntauksesta poiketen kilpailun tulostaso on ollut maltillinen, suorastaan alhainen. 34 finalistin joukkoon vaadittiin tulos 1285, kärkeen riitti Saksan Bodo Koniecznyn 1397.
Suomesta mukana oli kaksi tulevaisuuden tähteä, Tomas Käyhkö ja Pyry Puharinen. Olosuhteisiin nähden pojat keilasivat kohtuullisesti, mutta ei tarpeeksi hyvin, Käyhkö teki 1254 ja Puharinen hieman paremmin, 1261. Kun desperado-eräkään ei napannut, päättyi molempien kilpailu karsintaan.
Pyry Puharinen viestitteli lauantai-illan tunnelmia:
- Erissä on ollut paljon eroja ja vauhtiradat ovat todella liukkaat. Nämä kaksi ovat olleet suurin ongelma tähän mennessä. Lähes kaikki pallot ja pinnat on käyty läpi, vasta viimeisessä löysin loppuun hyvän lookin.
- Enempää eriä en heitä, tähtään suosiolla desperadoon ja toivon, että sama pallo toimii yhtä hyvin.

Niin ei siis kuitenkaan käynyt, Pyryn tulos desperadossa oli 199, kun loppukilpailuun vaadittiin 222. Tomaksen viimeinen yritys päättyi lukemiin 179.

European Bowling Tourin kesässä on nyt kuukauden tauko, seuraava kilpailu on Ruotsissa Lucky Larsen Masters elokuun loppupuolella.

Pekka Korpi

Järjestäjän sivuille

 

 

 


« Palaa