European Bowling Tour

Tulosta

Pasanen menossa loppukilpailuun Odensessa

02.09.2017

Odense Internationalin viimeinen karsintaerä on alkamassa lauantai-iltana ja suomalaisittain tilanne on vaisu. Sanna Pasanen on melko varma finalisti, Jesse Ahokas pitää viimeistä jatkopaikkaa, muu naisten maajoukkue ei ole mukana rahanjaossa.

Perjantain iltaerä, eikä lauantain aamu tuonut suomalaisonnistumisia. Kilpailun toiseksi viimeisessä karsintaerässä sitten saatiin jo suomalaisfinalisti. Sanna Pasanen onnistui pitämään pelinsä kasassa, vain yksi sarja romahti 178:aan. Ailahtelu oli päällimmäinen ajatus Sannan edellisistä yrityksistä. Hän keilasi nyt reilua paritahtia ja kun viimeiseen sarjaan tuli mukavasti 234, kertyi tulosta 1253 ja tasoituksilla 1301, jolla hän on melko varma finalisti ja ennen viimeistä erää jopa kiinni kymmenennessä sijassa ja kymmenessä bonuspisteestä loppukilpailuun. On kuitenkin melko todennäköistä, että hänet tuolta sijalta pois pudotetaan.
Toinen onnistuja oli nuori Jesse Ahokas, joka veteli kunnon sarjoja periaatteella joka toinen. Ne välisarjat olivat sitten kaikki alle parin, joten loppuun tarvittiin kovaa sarjaa, ja tulihan se, 246. Jessen yhteistulos oli 1266, jolla hän sijoittui riville 24, eli viimeiselle jatkopaikalle. Jäljellä on kuitenkin vielä yksi erä, joten luultavaa on, että Ahokas putoaa pois loppukilpailusta.
Suomen naisten maajoukkue ei onnistunut Odensen kisareissulla. Eliisa Hiltunen sentään teli parituloksen 1202, eli tasoituksilla 1250. Kaikki muut jäivät sen alle ja useat reilustikin. Toivottavasti tuosta osataan ottaa opiksi ja joukkue löytää iskunsa joulukuun MM-kilpailuihin.
Loppukilpailu alkaa sunnuntaiaamuna klo 9.00 Suomen aikaa kuuden sarjan osiolla.

Pekka Korpi

Järjestäjän sivuille

 

 

 


« Palaa