World Bowling Tour

Tulosta

Bangkokissa keilataan viimeistä karsintapäivää

04.10.2017

Karsintaeriä keskiviikolle piisaa vielä, suomalaiset ovat edelleen mukana, vaikka parannusta tarvitaan. Osku Palermaa nousi meikäläisistä ykköseksi.

Tulostaso nousee, kuten ennakoitiin, korkealle johtuen paitsi radanhoidosta, myös pelitavasta. On paljon helpompaa uusia ja parantaa kolmen sarjan blokkeja, kuin täyttä kuutta. Alle 700 pisteen blokilla ei juuri mitään tee, ellei pelissä ole mukana todella isoa kolmen sarjan tulosta.
Osku Palermaa teki juuri niin, hän paransi yhtä blokkia reilusti ja nousi sijalle 20 tuloksellaan 2143. Näin hän on tällä hetkellä menossa suoraan loppukilpailun toiselle kierrokselle. Toisaalta eroa rajaan on vain 13 pistettä, joten on melko todennäköistä, että tuo tulos ei bonuspaikalle piisaa. Loppukilpailusijan hänelle jo kuitenkin uskaltaa luvata.
Mika Koivuniemi paransi tulostaan pisteellä, mutta hän on keskiviikon puolivälissä viimeisellä bonuspaikalla, josta putoaa varmasti pois. Loppukilpailuun tuo tulos kuitenkin riittänee.
Joonas Jähi on meikäläisistä ainoana todellisessa vaarassa finaalipaikan suhteen. Joonaksella on koossa 2115, jonka avulla hän on karsintarajan yläpuolella 15 pisteellä. Takana on vain neljä keilaajaa, joten Joonaksen on pakko parantaa tulostaan, mikäli aikoo kamppailla palkintorahoista.

Tätä kirjoitettaessa karsintaeriä on vielä seitsemän jäljellä, joten tulosluettelo elää vielä jonkin verran.
Indonesian Ryan Lalisangin tulos 2244 pitää edelleen piikissä. Lähelle pääsi USA:n senioritähti Chris Barnes, joka on kerännyt 2223.

Loppukilpailu alkaa torstaina ja päättyy perjantaina.

Pekka Korpi

Järjestäjän sivuille

 

 

 

 


« Palaa