World Bowling Tour

Tulosta

Paranee, paranee, vaan mihin se piisaa

04.10.2017

Mika Koivuniemi ja Osku Palermaa parantavat menoaan Bangkokin WBT-kilpailussa Mika nousi jopa kolmanneksi. Joonas Jähillä tekee tiukkaa.

Kuten aiemmin ennakoitiin, nousee tulostaso korkealle. Nyt on piikkiin noussut USA:n kova kaveri Sean Rash tuloksella 2260 (keskiarvo 251,1). Indonesian Ryan Lalisang putosi kakkoseksi pisteillään 2244. Hänen kantaansa kiipesi Mika Koivunemi, joka teki päivän aikana kaksi kovaa blokkia 764 ja 719. Nämä nostivat hänen yhteistuloksensa kunnioitettavaan lukemaan 2232, jolla hän ohitti vanhan kilpakumppaninsa ja kämppäkaverinsa Amerikan ajoilta, Chris Barnesin, yhdeksällä pisteellä. Tuo lukema jo riittänee niiden kahdeksan pelaajan joukkoon, jotka pääsevät suoraan loppukilpailun kolmannelle kierrokselle.
Myös Osku Palermaa paransi peliään, nyt hänen kaikki blokkinsa ovat päälle 725. Yhteistulos 2195 antaa sijaluvuksi 13 ja tuo piisannee suoraan finaalin toiselle kierrokselle. Mutta varma siitä ei voi olla, koska alkukilpailun eriä on vielä muutama jäljellä.
Noissa viimeisissä erissä täytyy Joonas Jähin onnistua, sillä hän onnistui päivällä parantamaan tulostaan vain kahdella pisteellä ja yhteistulos 2117 ei vielä riitä loppukilpailuun. Huonointa blokkia, 677, pitää vielä parantaa 20 pistettä ja mielellään enemmänkin, sillä kylä muutkin tuloksiaan yrittävät kohentaa.
Paikan päällä keilataan puoleen yöhön, ennen kuin kaikki erät ja desperado on saatu selvitettyä. Loppukilpailu alkaa torstaiaamuna klo 17.00 Suomen aikaa.

Pekka Korpi

Järjestäjän sivuille

 

 

 


« Palaa