World Bowling Tour

Tulosta

Palermaa niukasti jatkoon Bangkokin WBT-kisassa

05.10.2017

Osku Palermaa selvitti tiensä Thaimaan WBT-kilpailun loppukilpailun seuraavaan vaiheeseen keilattuaan kuuteen sarjaan 1319, jolla oli kakkosvaiheen yhdestoista.

Loppukilpailun kakkosvaiheessa keilattiin kuusi sarjaa alkaen nollilta. Mukana oli 16 karsinnan keskivaiheille sijoittunutta ja kymmenen finaalin ykkösvaiheen parasta. Osku Palermaa pelasi pikkunättiä peliä, mutta oli koko ajan katkon tuntumassa ja sen paremmalla puolella. Kärki meni kovaa Englannin Stuart Williamsin johdolla, 1477. Myös Malesian Shalin Zulkifli, Ruotsin Jesper Svensson ja USA:n Ryan Ciminelli ylittivät 1400 pisteen rajan.
Yllätykseksi voidaan laskea kovan jenkkinelikon, Kyle Troup, Kamron Doyle, Bill O’Neill ja Anthony Simonsen, jääminen jatkosta. Tämä kvartetti miehitti tämän vaiheen neljä viimeistä sijaa.
Oskulla on keskisormessaan ilkeännäköinen haava, mikä vaikuttaa hänen peliinsä, mutta hän hoiteli itsensä siitä huolimatta jatkoon, niukasti, mutta riittävästi. Huomenna pelien jatkuessa pisteet nollataan, joten hän on samalla viivalla kärjen kanssa.
Osku oli hieman huolissaan sormestaan, mutta viesti on luottavainen:
- Sormessa on pieni ”vekki” vähän väärässä paikassa. Se pakottaa irrotuksessa käden enempi sivusta kuin normaalisti ja mitä haluaisin ja se haittaa pallon reaktiota. Pelasin mielestäni hyvin, pari harhaheittoa toki mahtui mukaan. Paikkopeli toimi.
- Katsotaan, mitä huomenna keksitään. Ryanin (Ciminelli) ja Jesperin (Svensson) pallonreaktio on kovin hyvä, joten heitä on vaikea päihittää ennen TV:tä. Toki yritetään. Toivotaan, että tulee hyvää peliä fyysisesti, arvaukset osuvat ja että rata-arpa suosii!! Osku viestitteli kisan päälle.

Loppukilpailun kolmosvaihe alkaa perjantaiaamuna klo 6.00 Suomen aikaa. Oskun lisäksi radoille astuu tuolloin myös Mika Koivuniemi.

 

Pekka Korpi

Järjestäjän sivuille


« Palaa