World Bowling Tour

Tulosta

Suomalaiset niukasti ulos porraspeleistä Bangkokissa

06.10.2017

Thaimaan WBT-turnaus on saatu ratkaistua. Mika Koivuniemi ja Osku Palermaa olivat hilkulla päästä porraspeleihin, mutta jäivät ensimmäisinä loppurypistyksen ulkopuolelle.
Turnauksen voitti isäntämaan Yannaphon Larpapharat.

Mika Koivuniemi aloitti kuuden sarjan pelin mukavasti 230 ja 234, vaan kolmas sarja romahti 160:een. Tuo pudotti Mikan yli 60 pisteen päähän rajasta. Hän kuitenkin kokosi itsensä uudelleen ja nousi sarjoilla 228 ja 226 takaisin peliin. Viimeisellään, 221, Mika ohitti monta edellään ollutta, mutta Indonesian Ryan Lalisang pani paremmaksi, 240, ja nappasi viimeisen jatkopaikan Koivuniemen nenän edestä yhdellä pisteellä, 1300-1299.
Osku Palermaan aloitus oli vaisu ja kolmen sarjan, 205, 206 ja 182, jälkeen hän oli häntäpäässä 80 pistettä rajasta jäljessä. Loppuun tuli kaksi kunnon sarjaa (235, 201 ja 259), mutta loppukiri jäi hieman vajaaksi. 1288 antoi kymmenennen sijan 12 pistettä Lalisangin perässä. Sekä Koivuniemi, että Palermaa tienasivat sijoituksellaan noin 1800 euroa.

Osku Palermaa kertoi vuolaasti pelistään:
- Ekan sarjan vedin hyvin, mutta ei kaatoja. Toisessa vaihdoin palloa kolmannessa ruudussa ja tein tuplan. Sitten missasin moven ja tuli reikä, reikä. Taas pallon vaihto ja paikko ja loput. Kolmas ratapari oli tosi hankala, tuli kaksi reikää ja läpäri triplan vastapainoksi. Neljännen aloitin tuplalla, sitten jäi pesästä seiska. Tupla ja huono veto, paikko ja tripla. Viidenteen jäi taas seiska kaadon päälle, sitten tripla ja loppusarjaan seiska-kymppi. Viimeiseen sarjaan tuli tupla, kymppipaikko, kaato, kymppipaikko ja loput.
- Eilinen opetti hieman, mitä tehdä sormen kanssa ja sain hieman paremmin irrotettua. Pintoja myös hieman muutin ja oli OK look, mutta pallot vaan kiillottui vähän turhan paljon. Ihmiset keilaa vähän mistä sattuu ja rataparit ovat sitä myötä hieman erilaisia.
- Oli mielestäni tänäänkin hyvää suorittamista, varsinkin itselle kun on vaikea heittää noin hiljaa. Nyt kotiin treenaamaan ja valimistautumaa U.S. Openiin.

Porraspelissä ensimmäisen ottelun voitti Indonesian Tannya Roumimper. Toisessa ottelussa Tannya veti kymppiruudussa ohi yhdestä keilasta ja luovuttii voiton Ruotsin Jesper Svenssonille, 203-202. Jeppe raivasi tiensä loppuotteluun asti kolmella voitolla. Tuon ottelun voitti ykkössijoitettu, isäntämaan Yannaphon Larpapharat, 212-202. Turnauksen viimevuotista voittoaan puolustaneella Svenssonilla oli kymppiruudussa mahdollisuus sarjan voittoon, mutta kolmen kaadon päälle kymppiruudun ensimmäisellä ylimääräisellä heitolla tuli vaaditun kaadon sijaan kasireikä.

Pekka Korpi

Järjestäjän sivuille

 

 

 

 


« Palaa