SM-Liiga

Tulosta

GB niukassa johdossa naisten SM-liigassa

Sunnuntain joukkue Giants

08.10.2017

Giants sunnuntain joukkue

Helsingin GB johtaa naisten keilailun SM-liigaan ensimmäisen viikonlopun 14 pelin jälkeen. Porin Giants on toisena tasapisteissä ja vaivaiset 15 kaadettua keilaa erottaa joukkueet toisistaan. 

Lauantain jälkeen johtopaikkaa pitänyt GB oli aamupäivällä vaikeuksissa häviten kaksi ensimmäistä kamppailuaan lukemin 2-14 Tampereen Cherrylle ja Giantsille. "Oletetut peli-ideat eivät toimineetkaan toivotusti ensimmäisissä otteluissa ja ajauduimme turhaan isoihin vaikeuksiin. Onneksi saimme juonesta kiinni kahden pelin jälkeen ja loppupäivä sujuikin taas ihan mukavasti ja lopulta kirimme Giantsin kanssa tasapisteisiin", totesi GB:n Reija Lundén toimituksen haastattelussa, johon liittyi myös Giantsin Sanna Pasanen. 

Molemmat olivat samoilla linjoilla Baker-pelitavasta: "Pelaaminen tuntui mukavan haastavalta, koska jokaisella heitolla on ehkä enemmän merkitystä kuin aiemmin, mutta päivät olivat turhan pitkiä. Lopussa olimme kaikki henkisesti aika poikki". Entisen 6,5 tunnin sijaan kumpikin päivä venyi lähes kahdeksaan tuntiin. 

"Välillä tuntui, että oma peli takkusi pahasti, mutta jotenkin saimme pari tiukkaa peliä käännettyä voitoksi vastustajan ajauduttua hankaluuksiin. Pääsimme lopulta GB:n kanssa jopa pienelle karkumatkalle, mutta tilanne voi toki kääntyä aika nopeasti, jos itse ei ole hereillä jatkossa. Luonnollisesti tästä on hyvä jatkaa", sanoi Sanna lopuksi.

Erityiskiitokset Pertti Tapolalle ja kommentaattoreille viikonlopun livelähetyksestä, josta tuli positiivista palautetta toimitukselle.

Tulokset

 

 

Jussi Turtiainen

 

 

 


« Palaa