Muut uutiset

Tulosta

Junnutourin Porin osakilpailun toinen päivä päätökseen

Näkymä keilahallin alkupäästä

11.11.2017

Junnutourin Porin osakilpailun toinen päivä saatiin päätökseen ja nyt on keilattu kolme viidestä kisalähdöstä. Päivän parhaasta tuloksesta vastasi 2. erässä heittänyt HWT:n 15-vuotias Otso Kahila saaden 1321 ja siirtyen tasoituksellisella tuloksella 1369 poikien karsinnan kirkkaaseen johtoon. Tyttöjen puolella Juvel-Teamin 13-vuotias Mila Nevalainen keilasi hienosti 3. erässä tuloksen 1153 ja siirtyi tasoituksellisella tuloksellaan 1249 tyttöjen karsinnan selvään johtoon.

Junnutourin Porin osakilpailun toinen kilpailupäivä on saatu päätökseen ja nyt on heitetty kolme kaikkiaan viidestä karsintaerästä. Oman suorituksensa on käynyt tekemässä tähän mennessä 36 poikaa ja 10 tyttöä. Huomenna sunnuntaina on edessä vielä kaksi karsintalähtöä, joihin oman suorituksensa tulevat tekemään 36 poikaa ja 16 tyttöä.  Noin klo. 14:30 alkavaan loppukilpailuun selviytyvät tasoituksellisen tuloksen perusteella poikien 15 parasta ja tyttöjen 7 parasta sekä lisäksi yksi poika ja yksi tyttö viimeisen sarjan puhtaan tuloksen perusteella.

Lauantain parhaasta tuloksesta vastasi 2. erässä heittänyt HWT:n 15-vuotias Otso Kahila saaden 1321 ja siirtyen tasoituksellisella tuloksella 1369 poikien karsinnan kirkkaaseen johtoon. Tyttöjen puolella Juvel-Teamin 13-vuotias Mila Nevalainen keilasi hienosti 3. erässä tuloksen 1153 ja siirtyi tasoituksellisella tuloksellaan 1249 tyttöjen karsinnan selvään johtoon.

Alfa B C:n 17-vuotias Niko Rasi keilasi 3. erässä hienosti tuloksen 1177 ja on tuloksellaan poikien karsinnassa neljäntenä.  Niko on aloittanut keilailuharrastuksen uudestaan pari vuotta sitten ja hän osallistuu junnutouriin toista kertaa. Nikon mukaan alussa oli vaikeuksia oikean pelilinjan hakemisen kanssa. Laidasta oli vaikea pelata mutta kun nousi keskemmälle ja pelasi melko suoraan niin tulosta alkoi tulla. Niko oli melko tyytyväinen päivän tulokseensa ja kertoi vielä että Konsterin antamista neuvoista on hänelle ollut paljon hyötyä.

CPS:n 14-vuotias Simon Tissarinen keilasi 3. erässä tuloksen 1151 ja on tasoituksellisella tuloksellaan 1199 poikien karsinnassa toisena. Simon on keilannut kilpaa jo viisi vuotta ja osallistuu junnutouriin nyt neljättä kertaa. Viime kaudella hän sijoittui hienosti minipoikien grande finalen toiseksi. Simon kertoi että viisi sarjaa meni hyvin ja viimeinen vähän huonommin. rataolosuhteesta johtuen piti pelata keskemmältä ja lopussa ratojen muuttuminen pakotti vielä siirtämään pelipaikkaa. Simon on  mukana tulevaisuuden ryhmässä, joka on SKL:n 11-15-vuotiaiden valmennusryhmä.

Sunnuntaihin lähdetään tilanteessa, jossa poikien loppukilpailun raja on tällä hetkellä 1080 tai viimeinen sarja 193. Vastaavasti tyttöjen loppukilpailun raja on tällä hetkellä 977 tai viimeinen sarja 156.

Risto Tuomala

 


« Palaa